Af - 19/03-14 12:46; Opdateret: 19/03-14 17:57

Telenor lover gratis iPhones ved smadret glasTelenor lover gratis iPhones ved smadret glas

En million danskere har smadret glasset i deres smartphones, viser en undersøgelse fra Telenor, som lover nye smartphones, mens den knuste er på værkstedet.

storybild

(Billede: Polfoto)

31 procent af danskerne har set en pisseirriterende flænge eller mosaik i deres smartphone-skærm, som typisk har ramt et gulv, viser en ny stor undersøgelse fra Telenor.

Ni brutale sandheder om de danske teleselskaber
Ni brutale sandheder om de danske teleselskaber

Mange vælger at betale 400-1800 kroner for en nyt glas eller en helt ny skærm, men oveni den pine kommer så den ulempe, at man må vente i dage- eller ugevis til den kommer tilbage fra værkstedet.

Kun de få, meget heldige har hidtil kunnet få udleveret en erstatningstelefon af teleselskabet – typisk en gammel model, der knap kan få forbindelse til internettet.

Andre har måtte for at have en livline lede i skuffer eller hos venner efter eksempelvis en gammel uduelig Nokia 2110.

Men det lover Telenor at lave om på.

- Jeg lover, at hvis du eksempelvis har knust glasset i din iPhone, så udleverer vi en anden Iphone som erstatning, indtil din telefon er repareret, siger Telenor-direktør Marek Slacik, til Mx.dk.

Han har købt for syv millioner kroner nye telefoner - fortrinsvis iphones og Samsung Galaxy for at forsøge at gøre kunderne mere tilfredse.

For onsdag formiddag indrømmede han til et pressemøde at Telenor og de øvrige teleskaber af gode grunde generelt har sure, utilfredse kunder.

Disse kunder skal fortsat betale for at få deres telefoner repareret. Enten via en forsikringspræmie eller ved at få en regning, når skaden er sket.

Mx.dk: Det er jo dig, der sælger dem skrøbelige telefoner, som ikke holder til et harmløst fald på en meter. Hvorfor er det kunderne, der skal betale for, at det du sælger dem ikke holder til hverdagsbrug?

- Jeg forstår din pointe, men det er ikke mit ansvar, at kunderne taber deres telefoner.

Halver din mobilregning med ét opkald
Halver din mobilregning med ét opkald

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx