Af - 20/04-16 11:55; Opdateret: 20/04-16 12:53

Her er de tre bedste Netto'er i DanmarkHer er de tre bedste Netto'er i Danmark

Netto har kåret årets tre bedste butikker. Der er blevet fundet én vinder vest for Storebælt, én vinder i København og én vinder i øvrige Sjælland.

Bildstrecke im Grossformat »

Netto ved Grundtvigs Plads i Sønderborg vinder prisen som årets butik vest for Storebælt.

Fylder varerne i papkasser og midt på gulvet, er det nemt at finde rundt, og er personalet søde? Der er mange kriterier, der vægter, når vi vælger, hvilke butikker vi bedst kan lide.

Men de fleste kan blive enige om, at Netto-butikken ved Grundtvigs Plads i Sønderborg, Netto på Nørrebrogade 43 og Netto Fejøgade i Nykøbing Falster er dejlige at handle i. De er nemlig blevet kåret som årets bedste Netto-butikker i Danmark.

Der er tre vindere, fordi der bliver fundet én vinder vest for Storebælt, én vinder i København og én vinder i øvrige Sjælland.

Interesserer du dig for indkøb, forbrug og erhvervsliv, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Claus Sjödin, regionschef for alle Netto-butikker vest for Storebælt, begrunder, hvorfor Netto-butikken ved Grundtvigs Plads i Sønderborg vinder prisen som årets Netto vest for Storebælt:

Netto Grundtvigs Plads får ofte rosende ord med på vejen fra kunder, fordi butikken altid fremstår flot og er fyldt med varer. De ansatte har altid fokus på at levere de bedste resultater for kunderne, og de har et stærkt sammenhold. Dét smitter af på kundeoplevelsen i butikken, og derfor er det fuldt fortjent, at de vinder prisen.
Det siger Claus Sjödin i en pressemeddelelse. Han er regionschef for alle Netto-butikker vest for Storebælt.

Det var en stolt og glad butikschef, der modtog pokalen for årets bedste Netto-butik vest for Storebælt.

- Vi er helt vildt glade og stolte over prisen som årets bedste Netto-butik. I mine øjne er det noget af det største, man kan opnå som butik. Det er meget overvældende og en kæmpe anerkendelse. Nu glæder vi os bare til at fejre det sammen med vores kunder, fortæller Søren Eilersen, butikschef i Netto Grundtvigs Plads i en pressemeddelelse.

Scottie-pokalen står allerede og troner frem på hylden i baglokalet, så medarbejderne hele året bliver mindet om, at de arbejder i den bedste Netto-butik vest for Storebælt.

Læs hvorfor de to andre Netto'er i København og det øvrige Sjælland vandt i galleriet øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Netto hyldes for denne lumre reklame igen, igen og igen

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked vil investere milliarder i butikker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx