Af Niels Pedersen - 19/10-17 17:57

Bilka tager helt nyt trick i brug: Sådan vil de kapre kunder på kæmpe handelsdagBilka tager helt nyt trick i brug: Sådan vil de kapre kunder på kæmpe handelsdag

De byder på en gratis omgang d. 24. november.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Marie Hald)

Sidste år blev Black Friday den største shoppingdag nogensinde her i Danmark, da Dankort-forbruget passerede to milliarder kroner. Nu ruster de store kæder sig til endnu en omgang shop-amok den 24. november, og Bilka er klar med et helt nyt koncept i jagten på de købelystne kunder.

Bilka tilbyder gratis bustransport til og fra deres supermarkeder flere steder i landet, oplyser de i en pressemeddelelse. Under turen får deltagerne desuden kaffe, rundstykker og en goodie-bag med vareprøver fra supermarkedet.

Busserne starter flere steder i landet klokken 8.30 og ankommer til den lokale Bilka ved 10-tiden efter at have samlet folk op undervejs på ruten. Derefter har deltagerne tre timer til at købe ind, før busserne klokken 13 kører tilbage ad samme rute.

Bilka understreger, at der skal være plads til alle - også på hjemturen. Derfor må kunderne maksimalt købe ind i en mængde, der svarer til størrelsen på oppakningen til en ferierejse.

Hvis du vil med på busturen, skal du skynde dig. Tilmeldingen startede torsdag den 19. oktober og foregår efter først-til-mølle-princippet.

Også på nettet er Black Friday blevet en kæmpe shoppingdag. Sidste år satte Bilka folk i kø fra sent på aftenen, dagen før Black Friday, hvor onlinebutikken åbnede klokken seks om morgenen. Men mange kunder fik en lang næse og flere var stærkt utilfredse med køsystemet.

'Kender du den med, at man har siddet 6 timer i kø for at finde ud af, at 32000 er kommet foran en?', skrev Rene Højgaard Dohn på Bilkas Facebook-side.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Godt eller dårligt nyt? Ingen ved...
bt.dk
LIGE NU: Medie - nu forlader...
bt.dk
Skuddrama i USA: Nøgen mand dræber...
bt.dk
Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx