18/10-17 22:55

Rigtig mange danskerne har guldskatte for flere tusind kroner liggende derhjemmeRigtig mange danskerne har guldskatte for flere tusind kroner liggende derhjemme

I en ny undersøgelse svarer 75 procent af danskerne, at de har ting liggende i hjemmet som de ikke bruger.

storybild

De fleste af os har nok en rodeskuffe fyldt med ting, vi aldrig bruger. Eller et par kasser på loftet, vi egentlig lidt har glemt, hvad indeholder.

Ifølge DBA's nye genbrugsindeks har 75 procent af danskerne ting liggende, som de ikke længere bruger. Og der kan være en god grund til at rydde ud i gemmerne, for regner man det om til værdi, svarer det til, at danskerne i gennemsnit kunne tjene 5.632 kroner, hvis de solgte disse ting.

Genbrugsindekset viser, at mobiltelefonerne topper listen. Hele 43 procent har en mobil liggende som de ikke bruger. Herefter følger tøj og boligtilbehør.

»Vores genbrugsindeks viser, at der gemmer sig guld i skufferne og på loftet i mange danske hjem. Og flere af tingene, der bare ligger og samler støv, som for eksempel mobiltelefoner, spilkonsoller og anden elektronik har en forholdsvis høj videresalgsværdi, så det kan virkelig betale sig at gennemgå sine skuffer og skabe en ekstra gang her i efterårsferien,« siger Sofie Folden Lund, der er kommunikationschef hos DBA, i en pressemeddelelse.

Hvis du er en af dem, som har en gammel mobiltelefon liggende derhjemme, er der god grund til at sætte den til salg. Alene sidste måned blev der søgt knap 370.000 gange efter iPhones, og dermed var mobiler den mest søgte vare på DBA i den forgangne måned.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensberømt ø lukker
bt.dk
Midt i dansk detailkrig: Medie - nu...
bt.dk
To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Her er sidste deltager i 'Toppen af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx