Af - 22/08-16 22:21; Opdateret: 23/08-16 14:45

Carlsbergs omtalte øl-is kan snart købes i DanmarkCarlsbergs omtalte øl-is kan snart købes i Danmark

Carlsbergs sociale medier boomede, da de for to måneder siden lancerede en is lavet på øl i Sverige. Dengang måtte danskerne ikke spise med, men nu har københavnerne fået muligheden.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu kan københavnerne sætte tænderne i en is, lavet på øl og med alkohol i.

En af de mest omtalte historier fra Carlsberg i år har handlet om firmaets nye produkt i Sverige: En is, der smager af øl.

Isen blev til i forbindelse med Sveriges folkemøde og blev kun solgt i udvalgte svenske butikker frem til 31. juli. At isen kun kom svenskerne til gode, ærgrede flere danskere, der gik til tasterne på de sociale medier. Men indsatsen var forgæves, for til metroxpress udtalte Carlsberg følgende:

- Der er ingen anledning til, at vi skulle lancere isen i Danmark, hvorimod Sverige har et tilbagevendende event. Men jeg kan da ikke afvise, at vi på et tidspunkt lancerer en alkoholfri ølis i Danmark. Det ligger dog ikke i planerne lige nu, sagde Kasper Elbjørn, direktør for de internationale og danske medier hos Carlsberg, den 7. juli.

Men nu er der nye boller på suppen. I dag bliver der nemlig introduceret en ny - men midlertidig - øl-is i København i forbindelse med Copenhagen Cooking & Food Festival.

Interesserer du dig for artikler, der beskriver nye, anderledes produkter, så like MX Penge på Facebook.

Isen er lavet af Jacobsen Baobab øl med tilladelse fra Carlsberg. Den bliver solgt fra mandag klokken 13 til lørdag klokken 19 i cocktailbaren Baldebash, som ligger i Valkendorfsgade København.

Vi synes, det er sjovt, at Balderbash kan bruge vores festivalsøl til at lave en ølis. Selv har vi ingen planer om at lancere en alkoholis, og nu må vi lige se, hvor godt folk tager imod isen på festivalen.
Det siger Kasper Elbjørn, pressechef i Carlsberg.

Ølisen koster 120 kroner.

- Jeg har ikke lavet isen med henblik på, at folk skulle blive fulde. Min intention med isen er, at folk skal blive lidt tipsy, siger Geoffrey Canilao, der ejer Baldebash til metroxpress.

Han har før lavet is, der smager af øl, men det er første gang, at han sælger produktet. Hvis isen bliver taget godt imod, vil han overveje at have isen som en fast del af drinkskortet - hvis Carlsberg giver lov.


LÆS OGSÅ: Så hurtigt smelter din is

LÆS OGSÅ: Her får du Københavns bedste is

LÆS OGSÅ: Sådan vil IS ramme europæiske turister til sommer

LÆS OGSÅ: 10 vilde nyheder på vej: Her er sommerens nye is

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx