Af Simon Boas - 21/09-17 10:48

Matas-konkurrent åbner kæmpe-butik i DanmarkMatas-konkurrent åbner kæmpe-butik i Danmark

Den franske beauty-gigant Sephora har fundet lokalerne, der skal rumme en af kædens hidtil største butikker i Danmark.

storybild

(Billede: PHILIPPE WOJAZER)

Det oplyser Sephora ifølge mediet Detailfolk.dk i en pressemeddelelse.

'Foråret 2018 slår den franske kosmetikgigant dørene op til et 438 kvadratmeter stort skønhedsunivers med en suveræn beliggenhed,' lyder det i pressemeddelelsen, inden Kirsten Schmidt, der er Category & Marketing Director i Sephora Danmark, tilføjer:

»Vi ønskede en placering, hvor der på daglig basis er stærk trafik. Dernæst skulle selve lokalet være indbydende både udefra og indenfor. Ejendommen er helt perfekt, fordi vi har en dobbelt facade, der giver maksimal synlighed og optimale eksponeringsmuligheder. Læg dertil, at lokalet er bredt - vi kan opbygge alle de universer, der er en vigtig del af vores koncept, og det tager sig bedre ud her end i et langt smalt lokale,« lyder det ifølge Detailfolk.

Den 438 kvadratmeter store butik får en central placeret beliggenhed i Aarhus på butiksstrøget Ryesgade. Og dermed kan kæden tilføje endnu en butik i Danmark til rækken. I forvejen har Sephora butikker flere steder i København, Odense samt i Magasin i netop Aarhus.

Sephora blev grundlagt i Frankrig i 1970 og opkøbt i 1997 af LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton. Sephora har over 1.600 butikker i mere end 30 lande.

Den franske Beauty-kæde Sephora har ifølge Lokalavisen Aarhus fundet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Medie: Hooligans planlægger VM-angreb
bt.dk
Jonas blev indlagt i et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx