Af - 24/12-13 09:14

Glædelig julemail: 'I er alle fyret!'Glædelig julemail: 'I er alle fyret!'

En ejer af en sandwichbar sendte en mail ud til alle hans ansatte og informerede dem om, at de var fyret med øjeblikkelig virkning.

storybild

Snarf's Sandwiches besluttede, at der skulle bygges om. Derfor fyrede de alle deres medarbejdere. (Billede: Snarf's)

Alle 20 medarbejdere på sandwichbaren Snarf’s Sub Shop i Chicago vågnede op til en knap så glædelig julegave i form af en ærgerlig mail: ‘I er alle fyret.’

- Butikken lukker fra i morgen den 23. december 2013 i en ubestemt periode for at bygge om og skifte koncept. Alle medarbejdere er opsagt per mandag den 23. december 2013, stod der i mailen ifølge Chicago Grid.

Chefen hængte Michaels fyreseddel på opslagstavlen
Chefen hængte Michaels fyreseddel på opslagstavlen

Dette blev begrundet med økonomiske tab grundet stigende konkurrence, hvorfor ledelsen havde besluttet at bygge stedet helt om efter et nyt koncept.

- Hold øje med den store åbning af den nye butik, lød det videre til de nu tidligere ansatte.

Massefyring kommer blot tre uger efter de ansatte strejkede sammen med andre fastfood-medarbejdere for at få højere løn. Dette var dog ikke årsagen til fyringerne, fastslår Jill Preston, der er restaurantens talsperson.

- Her er ret sløvt i juletiden. Restauranten er som regel lukket tre fjerdedele af tiden. Det er rigtigt, at det tilfældigvis ramler sammen, men det her er noget, vi har planlagt i noget tid, siger hun til Chigago Grid.

Fyret kok tager hævn på Twitter
Fyret kok tager hævn på Twitter

Medlemmer af de fyrede medarbejderes fagforening samledes i går foran restauranten og krævede fratrædelsesgodtgørelser og genansættelser.

- Tre dage før jul og ikke engang et opkald. Det er ikke fair at ledelsen og kæden behandler (medarbejdere) sådan her, siger fagforeningens kommunikationschef David Rojas.

Jill Preston siger, at medarbejderne får lov til at genansøge om deres jobs, når restauranten genåbner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx