31/03-14 10:06

Lego-boss bliver ny topchef hos GrundfosLego-boss bliver ny topchef hos Grundfos

Grundfos henter ny topdirektør hos Lego. Det bliver Mads Nipper, der efterfølger Carsten Bjerg.

storybild

(Billede: Polfoto)

Det bliver Legos marketingsdirektør, Mads Nipper, der kommer til at følge efter fyrede Carsten Bjerg som koncerndirektør i Grundfos.

Udnævnelsen kommer tre måneder efter, at Carsten Bjerg i december blev afskediget på grund af utilfredshed med "nøgletal og udvikling" i koncernen, som Grundfos oplyste i forbindelsen med fyringen af direktøren gennem 16 år.

Grundfos er verdens største producent af cirkulationspumper og har 80 selskaber i 60 lande.

Mads Nipper bliver nu chef for de over 18.000 medarbejdere, der er ansat i koncernen verden over.

Flere erhvervskommentatorer havde eller peget på Poul Due Jensen, der er tredje generation af Grundfos-familien som en oplagt efterfølger til Carsten Bjerg. Spekulationer som koncernens bestyrelsesformand Jens Moberg har afvist.

Poul Due Jensen skiftede for kort tid siden arbejdsadressen i Asien ud med Grundfos' kontorer i den jyske by Bjerringbro.

Men allerede dengang blev det meldt ud, at han skulle tage sig af koncernens marketing på det globale plan samt branding og kommunikation.

- Jeg føler selv, at jeg har lært meget og har masser af erfaringer med til Danmark, som jeg er overbevist om kan bruges i Grundfos-koncernen, lød det fra Poul Due Jensen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx