Af - 22/06-16 10:27; Opdateret: 22/06-16 11:01

Kendisbolig blandt Danmarks største boliger - se de fem største herKendisbolig blandt Danmarks største boliger - se de fem største her

Danmarks største bolig til salg lige nu, finder man i Svendborg på Fyn.

Bildstrecke im Grossformat »

Se Danmarks fem største boliger til salg i galleriet øverst.

943 kvadratmeter.

Så meget plads er der at boltre sig på i Danmarks største bolig, der er til salg lige nu. Boligen, der har - hold nu fast - 21 værelser, ligger i Svendborg på Fyn.

Selvom boligen er den største på boligmarkedet, hører den ikke ind under landets dyreste boliger. Prisen ligger dog heller ikke i den helt billige ende, da boligen er sat til salg for 7,95 millioner kroner, skriver boligsiden Boliga.

Boligsiden har lavet en liste med de største boliger, der er til salg lige nu.

Se Danmarks fem største boliger der er til salg i galleriet øverst.

Interesserer du dig for luksusvillaer og forbrug, og vil du opdateres med artikler om emnet? Så like MX Penge på Facebook.

Faktisk er det ikke unormalt, at de største huse ikke hører blandt de dyreste, lyder det fra Jesper Nielsen, der er ejer af Ejendomsmæglerfirmaet af samme navn.

- Efter cirka 250 kvadratmeter begynder priserne pr. kvadratmeter at falde væsentligt. Når man har de rigtigt store huse, får man ikke den samme pris for alle kvadratmeterne, siger Jesper Nielsen til Boliga.

Små lejligheder er forsvundet fra flere københavnske bydele
Små lejligheder er forsvundet fra flere københavnske bydele

Blandt de største boliger er kendisboligen i Hørsholm, hvor Christopher og Medina tidligere boede, da de stadig var sammen.


LÆS OGSÅ: Socialdemokraterne presser regeringen om almene boliger

LÆS OGSÅ: Overraskende: Dette postnummer er Københavns dyreste

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx