Af - 29/09-14 11:21

Dyr Ferrari-brøler: Må tilbagetrække 3082 bilerDyr Ferrari-brøler: Må tilbagetrække 3082 biler

Bilproducenten tilbagetrækker 3082 sportsvogne, da der ifølge sikkerheds-eksperter er “øget risiko for personskade eller eventuelt dødsfald.”

storybild

(Billede: polfoto)

Det er nok de færreste, der lægger sig ned i bagagerummet, når de skal ud og køre en tur i bilen. Men alligevel vil Ferrari ikke tage nogen chancer.

Den prestigefyldte bilproducent tilbagetrækker i alt 3082 biler, da der har vist sig at være et uventet problem med bagagerummet: Bilens elektroniske låse-system har en fejl, så det i nogle tilfælde ikke er muligt at åbne bagagerummet.

- I tilfælde af, at en person er fanget i bagagerummet, og låsesystemet ikke åbner bagklappen, øger det risikoen for personskade eller eventuelt dødsfald, lyder det i tilbagekaldelsesordren fra National Hightway Traffic Safety Administration.

Mand stjæler samme Ferrari to gange
Mand stjæler samme Ferrari to gange

Derfor må Ferrari tilbagekalde flere tusinde biler af modellen F458 Italia og F458 Spider, som skal have installeret en ny komponent, der løser problemet. Det skriver e24.no.

Bilen, der er produceret mellem 2010 og 2013, har en 4,5 liter V8-motor, som i alt yder 562 hestekræfter.

Skulle man have lyst til at lade sig transportere i bagagerummet på en Ferrari 448 er der dog ikke voldsomt meget plads - i alt 230 liter. Til sammenligning har en VW Gold en kapacitet på 380 liter.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Inger Støjberg kritiserer kendt...
bt.dk
Nu vender vejret: 18 grader og...
bt.dk
Sådan slipper du af med hudorme og...
bt.dk
Efter fængselsdommen: Nu bryder Nadia...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx