Af - 26/01-16 18:09; Opdateret: 27/01-16 10:12

Nu kan denne by se frem til sin første døgnåbne NettoNu kan denne by se frem til sin første døgnåbne Netto

Fra mandag den 1. februar 2016 kan indbyggerne i en af Danmarks største byer handle ind i Netto midt om natten.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu får Fyn sin første døgnåbne dagligvarebutik på Fyn. Fra mandag den 1. februar 2016 holder Netto på Benediktsgade i Odense nemlig åbent døgnet rundt.

Nu behøver du ikke at haste ud af døren for at nå at handle ind i åbningstiden. I hvert fald ikke hvis du bor i Odense. Her åbner nemlig Fyns første døgnåbne dagligvarebutik.

Netto på Benediktsgade i det centrale Odense udvider nemlig fra 1. februar åbningstiderne til 24 timer i døgnet, syv dage om ugen.

Nu kan du handle i Bilka om natten
Nu kan du handle i Bilka om natten

Kunderne forventer i stigende grad at kunne gøre deres indkøb, når det passer dem bedst. Det imødekommer vi med døgnåbent, som allerede findes i både Aarhus og København, og nu er det Odenses tur. Erfaringerne fra vores døgnåbne butikker i de andre byer har været så gode, at vi gerne vil give kunderne i Odense den samme mulighed.
Det siger Brian Seemann, direktør for Netto Danmark i en pressemeddelelse.

Butikken i Odense bliver den sjette. Netto har i forvejen fem døgnåbne butikker – en i Aarhus og fire i og omkring København.

Så meget kan du spare ved at vælge discount
Så meget kan du spare ved at vælge discount

- Formålet har hele tiden været, at vi med døgnåbent kan fordele nogle arbejdsopgaver bedre over flere timer. Det har vist sig at fungere rigtig godt i forhold til at sikre mere tid til kunderne og en højere butiksstandard i dagtimerne. Derudover har det overrasket os positivt, hvor mange kunder der rent faktisk handler om natten. Det, forventer vi også, bliver tilfældet i Odense, forklarer Brian Seemann i en pressemeddelelse.

Alle Netto-butikker har som minimum åbent 8-22 hver dag, mens en række butikker har udvidet til 7-22 og 7-23 på baggrund af kundernes ændrede indkøbsvaner

Våbenløs mand røver Netto i Vig
Våbenløs mand røver Netto i Vig

LÆS OGSÅ: Netto har store planer i Aarhus: Vil åbne fire nye butikker

LÆS OGSÅ: Nyt supermarked tager kampen op i Bispehaven

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx