Af - 07/12-16 12:51; Opdateret: 07/12-16 13:06

Charmetrold: 25-årige Mads' video-rappende boligjagt går viraltCharmetrold: 25-årige Mads' video-rappende boligjagt går viralt

Sådan! 25-årig boligsøgende kunne vælge og vrage mellem boligtilbud efter dette sjask-charmerende video-opslag på Facebook.

Sådan rapper man sig til et værelse i en lejlighed på det hippe Vestrebro! Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Alle med bare lidt omløb på øverste etage ved, at det er noget nær umuligt at opdrive en ledig bolig i København, der er til at betale for en ung på praktikløn. Opslag på Facebook og på supermarkedernes gode gamle opslagstavler ender som oftest frugtesløse.

Men 25-årige Mads Gordon Ladekarl fra Viborg, der har brug for et sted at bo i København, fordi han starter i praktik på Ekstra Bladet til februar, er blevet overvældet med tilbud.

Rikke på boligjagt i København: Det er både stressende og dyrt
Rikke på boligjagt i København: Det er både stressende og dyrt

Det sker efter, at den unge viborgensen i slutningen af november lagde en charmerende musikvideo op på facebook, hvor han på et minut og 12 sekunder rapper om - godt hjulpet af sine lokale homies - hvorfor han er den perfekte roomie.

I skrivende stund er videoen blevet set mere end 300.000 gange, og 30-40 har henvendt sig til Mads og tilbudt tilbød ham et sted at bo, skriver Bt.dk. Seks dage efter han lagde videoen op, takkede han ja til at flytte ind i en lejlighed på Vestrebro, som han skal dele med to andre.

Studiebolig: En kort cykeltur sparer dig penge og giver flere kvadratmeter
Studiebolig: En kort cykeltur sparer dig penge og giver flere kvadratmeter

- Det er jo virkelig fedt. Jeg havde da håbet på, at videoen ville have en eller anden form for effekt. Men jeg havde ikke regnet med, at det skulle gå så hurtigt, siger Mads Gordon Ladekarl til Bt.dk og tilføjer, at videoen var et forsøg på at gøre op med klicheerne om den udadvendte, ikke-rygende boligsøgende.

- Og så tror jeg, at de fleste kan høre i videoen, at jeg ikke ligefrem er en fantastisk rap-sanger. Den er i hvert fald lavet med en vis ironisk distance, hvor jeg prøver at lave lidt sjov med mig selv. Og det tror jeg godt, at folk kan lide,« siger Mads Ladekarl.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Obama skriver kontrakt med Netflix
bt.dk
Randers overlever i Superligaen efter...
bt.dk
Se billedet: TV-ekspert raser over...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx