Af - 23/01-14 10:45; Opdateret: 23/01-14 11:18

Nu vil Arla også arbejde om søndagenNu vil Arla også arbejde om søndagen

Arla har besluttet, at de fremover også vil levere mælkeprodukter til butikkerne om søndagen. Butikkerne jubler

storybild

Arla holder fra april ikke længere fri om søndagen. (Billede: Polfoto/Søren Sielemann)

Flere og flere butikker holder åbent om søndagen, og det skaber et pres på dagligvarer som mælk, der ofte er udsolgt sidst på ugen.

Arla snyder med 24 timers-garanti
Arla snyder med 24 timers-garanti

Arla har nemlig hidtil holdt fri om søndagen, men det skal være slut nu. Til april kommer mælkevognene således rundt til butikkerne på alle ugens dage.

- Vi kan se, at dagene i weekenden bliver større og større handelsdage, ikke mindst søndagen. Så vi har besluttet at investere i, at de danske forbrugere også kan få frisk mælk om søndagen, siger Peter Giørtz-Carlsen, direktør for Arlas danske division, Consumer Denmark, til Dansk Handelsblad.

Daglig distribution er noget, butikkerne i høj grad har efterspurgt, og hos Dansk Supermarked ser man frem til de nye søndagsleverancer.

- Vi får i forvejen friske leverancer af frugt og grønt og brød om søndagen, og der er ingen tvivl om, at vi også tager imod denne her mulighed om at få mælk om søndagen, siger pressechef Mads Hvitved Grand til metroxpress.

Grådige danske mødre udnytter Arla
Grådige danske mødre udnytter Arla

Udover at udvide distributionen til om søndagen, vil Arla også udvide produktionen, sådan at mælken om søndagen er lige så frisk som de andre dage.

- Det er godt for både os og kunderne. Dels kommer der til at være friskere mælk, og det gør det nemmere for os at undgå at få udsolgt. Desuden vil det give mindre ressourcespild, da vi vil komme til at smide mindre mælk ud, siger Mads Hvitved Grand.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

45-årig mand død i brand - var alene...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Tori lever som voksen-baby: Har endda...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx