Af - 30/06-16 08:09; Opdateret: 30/06-16 12:03

Danmarks største YouTube-stjerner: Man kan sagtens være kærester uden at have set hinandenDanmarks største YouTube-stjerner: Man kan sagtens være kærester uden at have set hinanden

Danmarks mest succesfulde YouTubere, RobinSamse, var kærester i et halvt år, før de så hinanden første gang.

storybild

Danmarks mest succesfulde YouTubere hedder RobinSamse lever i dag af deres YouTube-kanel. (Billede: PR-foto)

Titusindvis af unge indtager i disse dage Roskilde for at se og høre musikidoler som Hot Chill Peppers, men også til den mindre kendte Gaming festival GG Festival Summer i Københavns Sydhavn den 1.-3. juli vil fans forsøge at komme helt tæt på deres idoler. Her vil opmærksomheden samle sig om det danske YouTube-stjernepar RobinSamse,

For de indviede behøver RobinSamse ingen yderligere introduktion, men for de, der ikke har internettet løbende parallelt med blod- og nervebanerne i kroppen, er det værd at nævne, at RobinSamse udgøres af det unge, danske kærestepar Robin Madsen, 23 år, og Samrita Kaur, 20 år, fra Aalborg.

Nu bliver Fie Laursen straffet for at fortælle sandheden
Nu bliver Fie Laursen straffet for at fortælle sandheden

Deres YouTube-kanal RobinSamse bliver fulgt af over 153.000 personer, og en af duoens mest populære video - et afsnit, hvor de spiller det poplære computerspil Minecraft - er blevet set næsten 1,5 millioner gange; nok til at slå flere af de mest populære tv-programmer herhjemme på seertal.

Parret lever i dag af at lave YouTube-videoer og sælge merchandise. Robin har taget orlov fra datalogi-studiet, og Samrita har beskæftiget sig med YouTube, siden hun blev student sidste sommer. Men det er ikke pengene og berømmelsen, der skal få unge fans til at lancere deres egen Youtube-kanal, lyder budskabet fra Robin og Samrira.

Danske YouTube-stjerner står bag det mest downloadede spil på App Store
Danske YouTube-stjerner står bag det mest downloadede spil på App Store

- Jeg havde måske 300 følgere de første tre-fire år, jeg lavede YouTube-videoer. Man skal lave videoerne fordi, man synes det er sjovt, siger Robin.

Hvis man synes, Robin og Samritas måde at tjene penge på er usædvanlig, vil man formentlig også synes, at indledningen på deres kæresteforhold er lidt specielt. De mødet nemlig hinanden på chat-hemmeside, som Robin selv havde programmeret, for over syv år siden. Robin var bidt af programmering, mens Samrita eksperimenterede lidt med grafik. De har nu været kærester i snart seks år. Det første halve år uden at have set hinanden.

Efter tv-flop: Nu prøver Julie Zangenberg med dette nye tv-koncept
Efter tv-flop: Nu prøver Julie Zangenberg med dette nye tv-koncept

- Man kan sagtens være kærester uden at have mødtes, siger Robin og tilføjer:

- Jeg havde kun set et ældgammelt billede af Samrita, før jeg så hende første gang. Jeg havde selvfølgelig gjort mig nogle tanke om, hvordan hun mon så ud. Men jeg må sige, at jeg blev meget positivt overrasket, griner han.

Også det danske TouTube-fænomen Astrid Olsen gæster GG Fesitval Summer.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx