Af - 13/02-14 13:20; Opdateret: 13/02-14 17:48

Direktør: Champagnedreng og co. forfalskede min underskriftDirektør: Champagnedreng og co. forfalskede min underskrift

En direktør for et velrenommeret firma blev angiveligt misbrugt af Mads Dinesen, da han ifølge sigtelserne forfalskede hans underskrift.

storybild

(Billede: Facebook)

Den 22-årige tv-kendis Mads Dinesen er her til morgen blevet sigtet for 15 forhold af bedrageri ved Retten i Glostrup.

To af 15 sigtelser drejer sig om, at Dinesen sidste år prøvede at lease en BMW til 890.000 kroner og købte hårde hvidevarer fra Skousen for 326.000 kroner.

Her er Danmarkshistoriens vildeste svindlere
Her er Danmarkshistoriens vildeste svindlere

Begge gange misbrugte Dinesen ifølge anklageren et velrenommeret dansk firma til at stå som en såkaldt kautionist for hans pengeforbug.

Direktøren for dette firma, som gerne vil have udeladt sit og firmaets navn, fortæller til mx.dk, at Dinesen og hans folk stjal hans virksomheds identitet.

- Vi blev ringet op af BMW, som spurgte om det kunne være rigtigt, at vi ønskede at lease en BMW. De var nemlig blevet mistænksomme overfor den person, der havde besøgt dem, da en af medarbejderne havde set ham på tv.

Ifølge sigtelsen havde Dinesen oprettet et firma, hvis navn mindede meget om det velrenommerede danske firma, der havde en solid egenkapital. Ved at forfalske underskriften fremstod hans firma som en del af det solide danske firma, der dermed garanterede for pengene.

Her er anklagerne: Så meget har Champagnedrengen svindlet
Her er anklagerne: Så meget har Champagnedrengen svindlet

- De bliver så klar over, at nogen misbrugte vores navn, da de forsøgte at tage et vores firmas identitet og forfalskede min underskrift, siger direktøren, som ikke var imponeret af den falske underskift med hans navn.

- Den lignede ikke særlig godt. Den person som havde gjort det, havde ikke øvet sig særligt godt, siger han.

Udover sagen med BMW'en brugte Dinesen ifølge anklageren også firmaets navn, da han købe hårde hvidevarer i Skousen for 326.000 kroner. Igen stod det velrenommerede firma som kautionist.

- Jeg blev ringet op af Skousen, som spurgte, om det nu var rigtigt. Men dér havde de allerede afleveret varerne, siger direktøren, der har haft det skidt, mens sagerne har kørt.

Champagnedrengen kræver navneforbud
Champagnedrengen kræver navneforbud

- Det er en meget ubehagelig følelse - det må jeg sige. At nogen går ind og tager vores identitet på den måde. Vi har heldigvis kun tabt 20.000 kroner i advokatsalær, men det har været meget ubehageligt, siger han.

Mads Dinesens forsvarer oplyste under grundlovsforhøret, inden dørene blev lukket, at hans klient nægtede sig skyldig i begge forhold.

Bedragerisigtet champagnedreng bandlyst på kendis-natklub
Bedragerisigtet champagnedreng bandlyst på kendis-natklub

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forsker med sønderlemmende kritik af...
bt.dk
DR har delt X Factor-seernes data med...
bt.dk
Intense forhandlinger i Forligsen:...
bt.dk
Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx