Af Mathias Tuxen - 08/09-17 18:20

Stor byggekæde opruster massivt: Vil bruge trecifret millionbeløb på nye varehuse Stor byggekæde opruster massivt: Vil bruge trecifret millionbeløb på nye varehuse

Dansk byggekæde vil udvide for et trecifret millionbeløb.

storybild

Efter et godt årsregnskab har byggekæden Bauhaus planer om at udvide i Danmark. Et helt nyt varehus i Kolding er første del af planen om at imødekomme den benhårde konkurrence på byggemarkedet. Og det skal en trecifret millioninvestering virkeliggøre.

Det oplyser byggekæden i en pressemeddelelse.

Danmarks syvende største by, Kolding, har i forvejen et mindre Bauhaus varehus, men det bliver nu opgraderet til et moderne og 14.000 kvadratmeter stort et af slagsen.

'Det nye byggevarehus bliver godt og vel dobbelt så stort som det eksisterende, og vi kan derfor tilbyde vores kunder et meget bredt sortiment med mere end 120.000 forskellige produkter. Vi investerer et trecifret million beløb i fremtidens byggevarehus med plads til inspiration og fokus på at kunne levere en optimal kundeoplevelse,' siger Mads Jørgensen, der er administrerende direktør i Bauhaus Danmark, i pressemeddelelsen.

Det skal efter planen stå klart til åbning i foråret 2018 og være spydspidsen på Bauhaus ambition om at dække det danske landkort og sikre fortsat fremgang. Derfor varsler byggekæden også endnu flere åbninger i det kommende år.

'Vores nuværende mål er at bygge en god håndfuld byggevarehuse mere i Danmark, og de planer arbejder vi videre på i de kommende år. Men først og fremmest skal vi have bygget i Kolding,' fortæller Mads Jørgensen.

Bauhaus består i forvejen af 17 varehuse på landsplan, men ligesom dagligvarebutikkerne oplever også byggemarkederne hård konkurrence lige nu.

Silvan har nemlig tidligere på ugen meldt ud, at de nye ejere mener, at der er plads til et tocifret antal nye butikker.

Udmeldingen fra Bauhaus kommer i kølvandet på et årsregnskab fra 2016, der ifølge Bauhaus har givet et rekordresultat med en omsætning på lige over to milliarder kroner.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
8-årig dreng er blevet fundet
bt.dk
Venstre-minister indrømmer: Jo, vi...
bt.dk
Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx