Af - 06/07-15 12:19; Opdateret: 06/07-15 13:05

Pas på: 'Kvalitets'-bikinier er billige ebay-bikinierPas på: 'Kvalitets'-bikinier er billige ebay-bikinier

To unge mænd fra Haderslev udgav sig på ny bikiniwebshop – indtil metroxpress afslørede dem - for at være to piger , der sælger håndsyede, kvalitetsbikinier. Men bikinierne kan købes for 66 kroner og 29 øre på ebay.

Bildstrecke im Grossformat »

Screenshots fra Fashionbikini.dk og dk-hostmaster.dk

Solen har banket ned i de seneste dage og badevandstemperaturen stiger. Derfor var det ikke slet ikke noget dumt valgt tidspunkt, da to unge iværksættere fra Haderslev den 29. juni oprettede webshoppen Fashionbikini.dk med tilbud på kvalitetsbikinier 'designet og håndsyet' i New York til bare 199 kroner!

Ung 'Gucci'-iværksætter fanget i momsfup
Ung 'Gucci'-iværksætter fanget i momsfup

Men det er måske også det eneste kloge træk, for metroxpress kan i dag afsløre, at webshoppen er et stort fupnumner. Indtil metroxpress gik ind i sagen kunne man på Fashionbikini.dk læse, at det var 'Pernille og Sofie fra Odense', som havde 'stiftet' webshoppen med bikinier 'designet og håndsyet i New York' med en førpris på 599 kroner.

Er du interesseret i iværksætteri, og vil du opdateres med historier om emnet, så like MX PENGE her

Men i virkeligheden er det selskabet NN Markering IVS, som ejes af de to unge Haderslev-iværksættere Nicolai Busekist Ohlsen og Nicolaj Duus Jakobsen, som har oprettet Fashionbikini.dk. Og de 'håndsyede' bikinier er i virkeligheden tarvelige, masseproducerede bikinier, som kan købes for 12,95 australske dollars svarende til 66,29 kroner på ebay.

Nicolai Duus Jakobsen afviser at have noget med bikini-shoppen at gøre og henviser til Nicolai Busekist Ohlsen.

Kunder om Kornkonges
Kunder om Kornkonges "millionomsætning" - Vi har aldrig købt noget

Nicolai Busekist Ohlsen skriver i en mail- og sms-korrespondance med metroxpress, at det er korrekt, at Nicolai Duus Jakobsen ikke har noget med Fashionbikini.dk at gøre, og at det er ham og hans 'kompagnon Mark', der har oprettet Fashionbikini.dk med udgangspunkt i en 'anden webshop, hvor vi så også har fået en del af teksten med'.

For eksempel fremgik det også af Fashionbikini.dk, at: 'Vi har med lidt over 1 år i bagagen haft mere end 6.000 tilfredse kunder.'

Samtidig erkender Nicolai Busekist Ohlsen, at oplysningerne og førprisen på webshoppen er 'misvisende'.

Luksus-iværksætter vildleder sin kunder
Luksus-iværksætter vildleder sin kunder

Nicolai Busekist Ohlsen har ikke svaret på metroxpress' spørgsmål om, hvorfor fashionbikini.dk gik i luften med misvisende oplysninger og vildledende førpriser.

Efter metroxpress gik ind i sagen har Nicolai Busekist Ohlsen og hans kompagnon Mark Haugaard fjernet en del af det misvisende indhold på Fashionbikini.dk.

Men de tarvelige ebay-bikinier omtales forsat som bikinier 'af særdeles høj kvalitet', og hvor førprisen på 599 kroner stammer fra står hen i det uvisse.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Iskold luft mellem Sex and the...
bt.dk
Han skulle være henrettet i dag: Men...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx