Af - 29/10-14 20:16

Liste: Så meget tjener de danske stjernekokkeListe: Så meget tjener de danske stjernekokke

Flere danske kokke kendt fra tv tjener kassen. Se listen, der blandt andet tæller René Redzepi, Bo Bech, Price brødrene og Claus Meyer.

Bildstrecke im Grossformat »
Ole Kristoffersen, der blev kendt for at være med i Go' Morgen Danmark, har scoret sig en enorm formue som ejer af Lagkagehuset A/S. I hans seneste regnskab for Schielder Holding ApS har han tjent 39,3 millioner kroner. Egenkapitalen er på 217 millioner. Claus Meyer har efterhånden opnået et større imperium med Claus Meyer Holding A/S. I det seneste regnskab fik virksomheden et overskud på 22,3 millioner kroner. Egenkapitalen er på 77 millioner. Anders Aagaard Jensen, der især er kendt for sin optræden som dommer i 'Masterchef', er også ejer af restaurantkæden Madklubben med Relevant Holding ApS. Her lød overskuddet i det seneste regnskab på 11 millioner kroner. Egenkapitalen er på 26,2 millioner. Wassim Mohammad Hallal var i en kort periode med i et madprogram på TV2. Derudover ejer han Restaurant Frederikshøj igennem firmaet Wassim Holding ApS. Her var overskuddet senest på 2,8 millioner, mens egenkapitalen er på 9,7 millioner. René Redzepi har stor succes med Noma, som han blandt andet ejer med Claus Meyer. I det seneste regnskab for Noma af 2003 ApS endte året med et overskud på 800.000 kroner, mens egenkapitalen er på 5,5 millioner. Bo Bech var i nogle år den hårde kok, som hjalp restauranter i nød i programmet 'Med kniven for struben'. Han har også Restaurant Geist, hvor han senest fik et overskud på 700.000 kroner, mens egenkapitalen er på 2,1 millioner. Nikolaj Kirk var for en del år siden kok i Go' morgen Danmark, men har de seneste år været med i 'Nak og æd' på DR. Med firmaet Kirk + Maarbjerg Aps fik han senest et overskud på 300.000 kroner. egenkapitalen er på 1 million. Claus Holm har i mange år været tilknyttet TV2 i diverse programmer. I hans virksomhed Claus Holm Aps endte overskuddet i det seneste regnskab på 400.000 kroner. Egenkapitalen er på 650.000 kroner. Mette Blomsterberg har udover sine mange optrædender i DR-sammenhæng også været en del af Vild med Dans. Med hendes virksomhed Blomsterbergs Aps lød det sidste resultat på 100.000 kroner i plus, mens egenkapitalen er på 900.000 kroner. Brødrene Price har udover deres DR-programmer også to restauranter af samme navn. Sidste års resultat blev dog én stor skuffelse med et samlet underskud på 3,5 millioner. Dette skyldes blandt andet en større bedragerisag, hvor nogle ansatte snød ledelsen. Egenkapitalen er på lige omkring et rundt 0.

Der kan være store penge i at lave mad. Rigtige store penge faktisk. Og så gør det formentlig ikke det store, at man samtidig er kendt fra tv.

Størstedelen af de kendte danske kokke tjener således styrtende med penge, viser en gennemgang af de mest kendte kokkes seneste regnskaber.

Dansk stjernekok får kvart million i bøde
Dansk stjernekok får kvart million i bøde

Se hvor mange penge de har tjent øverst i billedgalleriet, der tæller 10 kendte kokke.

Helt i top ligger ikke overraskende Ole Kristoffersen og Claus Meyer, der begge har opnået hver deres imperium.

DR utilfreds med Blomsterbergs TV2-deltagelse
DR utilfreds med Blomsterbergs TV2-deltagelse

Mens det for Ole Kristoffersen især drejer sig om bagværk igennem Lagkagehuset, så arbejder Claus Meyer med alt fra catering til gourmetrestauranter.

Brdr. Price mister millioner efter svindel-sag
Brdr. Price mister millioner efter svindel-sag

Helt i bunden ligger Adam og James Price med et solidt underskud for deres to restauranter.
Dette skyldes især den svindelsag, som brødrene var udsat for i 2013.

'Det er bare humor': Katolikker raser over Brødrene Price
'Det er bare humor': Katolikker raser over Brødrene Price

- Der er ingen tvivl om, at bedragerisagen har kostet os rigtig dyrt. De ansatte er blevet dømt til at betale os en kvart million tilbage, men det er kun, hvad vi kan se direkte. Det er meget svært at sige, hvor meget der derudover er forsvundet, men jeg formoder, at det er en del, sagde direktør for Price-restauranterne Mads Bøttger tidligere til metroxpress.

Se hvor meget de forskellige kokke har tjent i deres seneste regnskaber øverst i billedgalleriet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Randers overlever i Superligaen efter...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx