Af - 09/09-16 15:26

Her er vækkeuret der giver dig orgasmeHer er vækkeuret der giver dig orgasme

Vækkeuret koster 455 kroner og har 27 forskellige vibratorindstillinger.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik dig gennem galleriet og bliv klogere på, hvad der sker i kroppen, når vi får orgasme.

Nogle foretrækker en høj og ulidelig alarm, mens andre helst vil vækkes blidt og langsomt. Vores præferencer, når det kommer til måden at vågne på, er forskellige, men de fleste kvinder kan nok blive enige om, at dette nye vækkeur er som sendt fra himlen:

Et vækkeur, der vækker dig med en orgasme.

Vækkeuret fungerer som en tidsindstillet vibrator. Vibratoren kan indstilles til at starte mildt og ende ud i en mere intens vibration. Er du til et andet 'vibratormønster', er der nok at vælge mellem, for uret har 27 forskellige vibratorindstillinger.

Vækkeuret har også en snooze-funktion.

Vil du opdateres med artikler om sjove produkter, så like MX Penge på Facebook.

Det specielle produkt skal om aftenen placeres i kvindens underbukser, så den brede flade rammer klitoris. Resten af uret placeres mellem benene.

Urets vibrator larmer ikke, men det vil nogen nok mene, at prisen gør. Uret koster 69 pund, hvilket svarer til 455 kroner. Men uret kan også bruges til andet end vækning:

- Jeg havde vibratoren på til en romantisk middag. Jeg havde timet vibratoren til at begynde, da vi nåede til desserten, hvor vi så solen gå ned over vandet. Tjeneren må have tænkt, at jeg ikke havde fået creme brulé i månedesvis, skriver en af brugerne i en bedømmelse.

Vækkeuret hedder 'Little Rooster alarm' og er sjovt nok udsolgt på verdensplan. Du kan dog forudbestille den, og ifølge hjemmeside leverer firmaet til hele verden med en fragtpris, der svarer til 46 kroner.

Morgentræt? Dette skal du drikke for at få mest energi
Morgentræt? Dette skal du drikke for at få mest energi

LÆS OGSÅ: Dette må være det perfekte vækkeur

LÆS OGSÅ: Morgentræt? Dette vækkeur kan få de fleste op til tiden

LÆS OGSÅ: Derfor tvinger iPhone dig til at snooze i 9 minutter

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx