Af - 08/11-15 09:49; Opdateret: 08/11-15 10:27

Advarsel: Segboard-fuppere kører videre trods tvangsopløsningAdvarsel: Segboard-fuppere kører videre trods tvangsopløsning

Selskabet bag webshoppen Segboard.dk er under tvangsopløsning.

storybild

Selv om selskabet bag Segboard.dk er under tvangsopløsning, kører Segboard.dk ufortrødent videre. (Billede: Screnshot fra Segboard.dk)

Selv om Erhvervsstyrelsen har sat selskabet under tvangsopløsning, og de to unge direktører er fratrådt, fortsætter fup-foretagendet AB Network IVS med at sælge segboards på webshoppen segboard.dk og udlodde segboards i markedsføringskonkurrencer på Facebook.

Er du interesseret i forbrug, privatøkonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om disse emner, så like MX PENGE her

AB Network IVS er stiftet af de to unge fupmagere Benjamin Vester Bager og Andreas Hecht Henriksen, som metroxpress i august afslørede i - i strid med markedsføringsloven - at smykke sig med fem grønne trustpilotstjerner på Segboard.dk' side på Facebook. Og den seneste 'vinder' af et segboard - udtrukket den 1. november i år - er tilfældigvis en anden ung iværksætter Casper Victor Jensen, som Benjamin Vester Bager roser på Trustpilot.

Pas på: Fupfirmaer går på rov på nettet
Pas på: Fupfirmaer går på rov på nettet

Tidligere har metroxpress afsløret, at en pige, som ikke havde deltaget i konkurrencen, blev udråbt som vinder, og i strid med persondataloven blev hendes navn og billede offentliggjort på Segboard.dk's facebookside.

Af cvr-registret fremgår det, at Andreas Hecht Henriksen udtrådte af selskabets direktion den 16. september, og Benjamin Vester Bager fratrådte som direktør den 16. oktober.

Selv om selskabet er under tvangsopløsning og direktørerne fratrådt, kan man fortsat købe segboards på webshoppen og deltage i konkurrencer på Facebook.

Kunder raser over nyt bikini-fusk
Kunder raser over nyt bikini-fusk

Med henvisning til, at han er udtrådt af virksomheden ønsker Andreas Hecht Henriksen ikke at kommentere, hvordan det kan være at Segboard.dk stadig er aktiv.

Benjamin Vester Bager skriver til metroxpress, at AB Network 'blot er er under omstrukturering'.

Når et selskab er under tvangsopløsning er bestyrelsens og direktionens ret til at råde over selskabets formue eller stifte forpligtelser på virksomhedens vegne begrænset og må ikke stille eventuelle kreditorer dårligere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rykkede ud til...
bt.dk
BT-journalist udsat for...
bt.dk
Tennis-direktør afviser...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx