Af - 26/03-14 10:45; Opdateret: 26/03-14 13:34

Google går sammen med kendt mode-firmaGoogle går sammen med kendt mode-firma

Internet-giganten har indgået et samarbejde med firmaet Luxottica, som blandt andet står bag Ray-Ban, om produktion af Google Glass.

storybild

Google har indledt et samarbejde med firmaet Luxottica, som blandt andet står bag Ray-Ban, om produktion af Google Glass. (Billede: pr-foto)

Det kan godt være, at Google Glass har en masse smarte funktioner, men hvad hjælper det, hvis man går rundt og ligner en science-fiction-nørd, når man har dem på?

Det problem vil Google forsøge at løse med et nyt samarbejde.

Google: Undgå at blive et 'glasshole'
Google: Undgå at blive et 'glasshole'

Internet-giganten har indgået et samarbejde med det italienske firma Luxottica, der blandt andet står bag kendte brille-brands som Ray-Ban, Oakley, Vogue-Eyewear, Persol, Oliver Peoples, Alain Mikli og Arnette.

- Luxottica forstår at bygge, distribuere og sælge gode produkter, som deres kunder elsker – det er noget, vi også går meget op i hos Glass. De bringer design ind i mixet, og sammen kan vi skabe endnu flere valgmuligheder, skriver virksomheden på en blog om Google Glass.

Kvinde får bøde for at bruge Google Glass under kørsel
Kvinde får bøde for at bruge Google Glass under kørsel

Det er stadig uvist, hvornår danskere kan få fingrene i et par digitale briller, men ifølge Google er det planen at lancere prodktet på det amerikanske marked i løbet af 2014.

- Du kommer ikke til at se Google Glass på dine favorit-Oakleys- eller Ray-Bans i morgen, men dagen i dag markerer starten på et nyt kapitel i vores design, tilføjer Google.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx