12/12-17 14:40

Roskilde-firma vinder ordre på en halv milliard: Kunne ikke få armene ned, da de fik beskedenRoskilde-firma vinder ordre på en halv milliard: Kunne ikke få armene ned, da de fik beskeden

storybild

Virksomheden Lyreco, der har skandinavisk hovedsæde i Roskilde, har fået sin hidtil største ordre i hus efter at have indgået en fireårig aftale med SKI - Staten og Kommunernes Indkøbsservice, skriver DAGBLADET Roskilde.

Ordren har en samlet værdi på 561 millioner kroner og sikrer, at Lyreco fortsætter som leverandør af kontor- og skoleartikler til 89 kommuner og en lang række statslige institutioner som for eksempel Finansministeriet og Politiet.

- Jeg overdriver ikke, når jeg siger, at vi alle sammen havde armene over hovedet, da vi modtog beskeden om, at vi havde vundet SKI-aftalen med staten. Vi er i et stærkt konkurrencepræget marked under store forandringer, og vi står selv midt i en transformation. Set i det perspektiv giver det en enorm tryghed at få en aftale af denne størrelse og varighed i hus, siger Michael Baun Christensen, administrerende direktør i Lyreco Scandinavia til avisen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Se BT's karakterer fra pokalbraget:...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx