Af - 03/03-14 10:34

TGI Fridays-restauranter åbner i DanmarkTGI Fridays-restauranter åbner i Danmark

Den populære, amerikanske restaurantkæde, der hylder, at det endelig er fredag, planlægger åbning af fem restauranter på dansk jord

storybild

TGI Fridays-reatauranterne kommer til Danmark (Billede: YouTube/TGI Fridays)

Nu kan du snart se frem til 'Martini-wednesdays' og 'Jack Daniels-steaks', og endda uden at skulle betale en formue. Den amerikanske restaurant, der lokker med, at det altid er fredag hos dem, kommer til Danmark.

Madklubbben åbner ny restaurant på fornem adresse
Madklubbben åbner ny restaurant på fornem adresse

Ifølge Food-supply.dk er det NSP, der er Burger Kings største franchisetager i Norden, der har indgået aftale med TGI Fridays, om åbning af fem nye restauranter i Danmark, indenfor de næste fem år.

Efter kritik: Nu bandlyser Brd. Price foie gras
Efter kritik: Nu bandlyser Brd. Price foie gras

- Vi er virkelig glade for samarbejdet med Fridays og ser frem til de muligheder, som kædens bar- og restaurantkoncept kan give Danmark. Casual dining-segmentet er i de seneste år vokset betydeligt i hele Skandinavien og vi tror nu, i samarbejde med Fridays, at tiden er inde til at introducere verdens førende casual dining kæde i Danmark, siger Morgan Jallinder, fra NSP.

McDonald's går i 'krig' med Vietnam
McDonald's går i 'krig' med Vietnam

Den amerikanske restaurantkæde er i forvejen repræsenteret med 900 restauranter i mere end 60 lande.

- Fridays fortsætter sin ekspansive vækst. Bare de seneste fire år har vi ved hjælp af vores franchisetagere rundt om i verden åbnet 120 nye restauranter. Med den fremgang og positive respons, vi har fået i Norden, er vi overbeviste om, at lanceringen på det danske marked er et naturligt step i forhold til at vokse i Europa. Vi er meget glade for at få mulighed for at arbejde sammen med NSP i Danmark, en virksomhed vi har stor respekt for, siger Stefan Eriksson, Vice President for franchisevirksomheden Fridays International.

Københavnsk restaurant kåret til Nordens bedste
Københavnsk restaurant kåret til Nordens bedste

TGI Fridays bar- og restaurantkoncept kræver store og centralt beliggende lokaler, og ifølge Morgan Jallinder har NSP påbegyndt jagten efter egnede forhold, men han påpeger, at det kan tage lidt tid at finde de helt rigtige placeringer.

Herunder kan du se hvordan en Jack Daniel's grillret fra TGI Fridays ser ud:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx