Af - 25/01-15 20:31

Brugte iPhones er en million-forretning: Unge fyre åbner 7 butikkerBrugte iPhones er en million-forretning: Unge fyre åbner 7 butikker

Tre unge iværksættere har solgt over 2.500 brugte smartphones og tablets, som de selv sætter i stand. Nu åbner de butikker over hele landet.

storybild

Når danskerne køber nye smartphones, ender de gamle ofte i skuffen.

Men der kan faktisk være en stor værdi i de brugte telefoner og tablets, hvis de bliver sat i stand og solgt som 'pre owned'.

I hvert fald har iværksætter-virksomheden Phonetrade vist, at der er et stort marked for køb og salg af brugte mobiler.

Siden de startede for et års tid siden har de solgt over 2.500 brugte telefoner og tablets til danskerne, og omsætningen er stigende.

15-årige Mads overhørte kvindesnak ved bussen: Nu er han 'direktør'
15-årige Mads overhørte kvindesnak ved bussen: Nu er han 'direktør'

Derfor åbner Phonetrade nu syv fysiske butikker i henholdsvis København, Odense, Kolding, Aalborg, Fredericia og Varde.

Den første butik på Frederiksberg i København har slået dørene op for nylig.

- Den personlige service er enormt vigtig på et helt nyt marked, hvor forbrugerne gerne vil have produktet i hånden. Derfor åbner vi nu for salget i syv fysiske forretninger spredt ud over hele landet, siger 22-årige Morten Zachariasen, der driver Phonetrade sammen med Dennis Larsen og Frederik Fisker.

Danske iværksættere flyver til tops i New York
Danske iværksættere flyver til tops i New York

- Vi har omsat for næsten 3,3 millioner kroner til dags dato. Vi regner med at fordoble vores månedlige omsætning inden udgangen af foråret på grund af vores fysiske forretninger. Vi mener, at markedet for brugte luksus-smartphones og tablets kommer til at eksplodere inden for de næste to år, siger Morten Zachariasen.

Phonetrade tjekker alle varer for eventuelle tyverianmeldelser, og desuden yder virksomheden seks måneders fuld garanti på funktionaliteten udover de lovpligtige 24 måneders reklamationsret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx