Af - 12/02-14 13:43; Opdateret: 12/02-14 14:00

Danske Bank bekymret over flere ridser i lakkenDanske Bank bekymret over flere ridser i lakken

Sagen om kursmanipulation med obligationer skader genopbygningen af Danske Banks dårlige omdømme, udtaler topchef

storybild

Danske Bank-topchef udtaler til The Wall Street Journal, at han er bekymret over sagen om kursmanipulation. Det kan skade genopretningen af bankens omdømme (Billede: Polfoto)

For nylig ramte Danske Bank ind i endnu en brand-katastrofe, nemlig da fire medarbejdere blev sigtet for grov kursmanipulation af obligationer.

Danske Bank lukker tusindvis af konti
Danske Bank lukker tusindvis af konti

Sagen er kritisk for Danske Bank, der i forvejen kæmper med et dårligt omdømme blandt deres kunder, og den er et led i rækken af flere uheldige sager, som Danske Bank er blevet kritiseret for i medierne.

Danske Bank sigtet for særlig grov kursmanipulation
Danske Bank sigtet for særlig grov kursmanipulation

Sagen giver endnu en ridse i Danske Bank-lakken, forklarer topchef hos Danske Bank, Thomas Borgen, til The Wall Street Journal, ifølge Business.dk:

- Vi er kommet et langt stykke hen ad vejen mod at genopbygge vores brand, men der er altså lang vej endnu. Vi må bare arbejde os igennem det, siger Thomas Borgen.

"Danske Bank halter stadig"

Topchefen beklager sagen og dens forventede effekt på Danske Banks image i interviewet med The Wall Street Journal, og mener, at det vil skade omdømmet og dermed genopretningen af bankens image.

Det betaler sig at miste 110.000 kunder
Det betaler sig at miste 110.000 kunder

Thomas Borgen vil gerne arbejde på et bedre omdømme sammen med resten af Danske Bank-teamet, og siger derfor i interviewet, at sagen om kursmanipulation er komplet uacceptabel, og et meget uheldigt tilbageskridt for bankens brand.

Bank får bøde på halv million kroner
Bank får bøde på halv million kroner

I sagen om fire medarbejderes kursmanipulation af obligationer, er de mistænktes svindel sat til en værdi i omegnen af 2,3 millioner kroner, og det vækker bekymring hos blandt andre investorerne:

- Vi mener, at det her er et meget alvorligt problem. For private investorer er det kritisk, at vi kan få den rigtige pris på obligationer, ellers kan du ikke stole på systemet, udtaler Niels Mengel, formand i Dansk Aktionærforening, ifølge The Wall Street Journal.

Jyske bank hjalp med skattesvindel
Jyske bank hjalp med skattesvindel

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
21 vanrøgtede hunde blev fjernet fra...
bt.dk
Forskere gør vildt fund ved lille ø:...
bt.dk
Ophidset Morten Wieghorst: Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx