Af - 15/12-16 23:10

Iværksætter-succes: Tjener boksen på kendte bloggereIværksætter-succes: Tjener boksen på kendte bloggere

Holdet bag blogger-platformen Bloggers Delight spinder guld på kendis-bloggere. Lander overskud på over to millioner kroner igen i år.

storybild

Fie Laursen er en af de mest klikkede kendis-bloggere. (Billede: Scanpix/arkiv)

Blogging er ikke bare en indbringende beskæftigelse for de mest populære bloggere, der i gode måneder kan blogge sig til en månedsløn på 50.000-70.000 kroner før skat.

Blogger-platformen Bloggers Delight, som i dag har over 300 bloggere i sin stald, er siden lanceringen med bare syv bloggere i 2011 også vokset til en solid forretning med millionoverskud til det unge hold bag sitet.

Fie Laursen deler uredigeret bikinibillede: - Jeg har seriøst angst
Fie Laursen deler uredigeret bikinibillede: - Jeg har seriøst angst

Sidste år landede overskuddet på godt og vel to millioner kroner efter skat, og i år skal der lægges yderligere 15 procent oven i bundlinjen, siger direktør for og medstifter af Bloggers Delight Henrik Akselbo, 31 år.

- Det hele startede egentlig med, at et par af mine forretningspartnere lavede dealsitet Downtown for seks år siden. Vi fandt ud af, at vi fik meget mere interesse ved at markedsføre os gennem bloggere end ved at annoncere på normalvis. Bloggerne kunne noget særligt, og så besluttede vi at lave bloggerplatformen, siger han.


- Man skal op at have omkring 5.000 unikke besøg om måneden, før man som blogger begynder at få en indtægt ud af det. På det niveau kan man godt supplerer SU’en med et par tusinde kroner eller lidt mere om måneden, hvis man har en profil, som annoncørerne finder attraktiv.
Henrik Akselbo, direktør for og medstifter af Bloggers Delight

Paradisos vilde fortid: Derfor blev jeg smidt ud hjemmefra
Paradisos vilde fortid: Derfor blev jeg smidt ud hjemmefra

I dag har de mest populære bloggere på platformen 60.000-300.000 unikke besøg om måneden. Det gør dem interessante for annoncører. Nogle betaler for bannerannoncer, andre for sponsoreret indhold. For eksempel er det oplagt for en virksomhed som Ikea at have sponsoret indhold hos en populær interiør-blogger, siger Henrik Akselbo.

Blogger: Jeg vil vise mine falske patter
Blogger: Jeg vil vise mine falske patter

Annonceindtægterne deler bloggerne og Bloggers Delight efter en fortrolig fordelingsnøgle.

Bloggers Delight har siden 2011 haft base i København, men udvider nu med kontor i Aarhus for at komme tættere på lokale bloggere og annoncører.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Neymar til Madrid? Nu sætter Ronaldo...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Har du også fået en masse af disse...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx