Af Katrine Frederikke Wandrup - 20/04-17 12:23

Populært dealsite med millioner af kunder er gået konkursPopulært dealsite med millioner af kunder er gået konkurs

Dealsitet Bownty er gået konkurs.

storybild

På få år voksede firmaet til en af de største indenfor deres felt i Europa, og for blot få år siden fik de en investering på 25 millioner kroner, skriver finans.dk.

To handelsstudenter fanget i stort fupnummer med ure
To handelsstudenter fanget i stort fupnummer med ure

På trods af konkursen kan kunderne ånde lettet op. Den kommer ikke til at påvirke dem, fordi Bownty ikke selv solgte deals, men var en formidler mellem forskellige dealsites og kunder.

Virksomheden var det, man kalder en oplevelsesguide, der formidler lokale oplevelser og deals til kunder i over 1.000 europæiske byer.

Der er i øjeblikket forhandlinger i gang om overtagelsen af aktiverne i Bownty, og derfor vil medstifter Palle Ladbye-Hansen ikke sige noget om konkursen, skriver han i en mail til finans.dk.

Et ekstremt godt tilbud: Få 98 procent i rabat
Et ekstremt godt tilbud: Få 98 procent i rabat

»Markedet voksede desværre aldrig, som vi havde håbet. Teamet har leveret en solid indsats og lagt meget blod, sved og tårer i Bownty, så det er selvfølgelig ærgerligt, at det ikke lykkedes,« siger Lars Andersen, general manager i Seed Capital og medlem af Bowntys bestyrelse.

Konkursen kommer et halv år efter, den tidligere direktør og stifter Steffen W. Frølund forlod virksomheden. Det skete angiveligt på grund af uenighed om den fremtidige strategi.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx