Af - 14/01-17 08:18

Han er verdens yngste selvskabte milliardær: Så fedt lever opfinderen af SnapchatHan er verdens yngste selvskabte milliardær: Så fedt lever opfinderen af Snapchat

Snapchat forventes at blive børsnoteret i 2017 med en værdiansættelse på 21 milliarder kroner. En formue, som den ene opfinder Evan Spiegel nyder godt af.

Bildstrecke im Grossformat »

I 2017 forventer man, at Snapchat bliver børsnoteret.

Du kommunikerer primært gennem billeder, du har adgang til sjove filtre, og du kan konstant følge med i dine venners liv.

Snapchat er en app, der er benyttet og elsket af mange. Og det kan ses, hvis man retter blikket mod en af opfinderne bag den sociale app.

26-årige Evan Spiegel er en af personerne bag den gule "spøgelsesapp", og den opfindelse har ifølge Forbes gjort ham til verdens yngste milliardær, der har lavet sine egne penge.

Og formuen, der anslås til at ligge i omegnen af 2,1 milliarder dollar, får Evan Spiegel da også brugt flittigt af, det skriver Business Insider.

Snapchat laver stort redesign og tilføjer denne funktion
Snapchat laver stort redesign og tilføjer denne funktion

I maj 2016 købte den unge milliardær en luksusvilla for 12 millioner dollars, hvilket svarer til mere end 83 millioner kroner.

Snapchat-opfinderen går heller ikke på kompromis med køretøjet. Evan Spiegel transporterer sig selv i en rød Ferrari.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Men den bekostelige livsstil har først taget til de senere år. Den succesrige iværksætter flyttede nemlig tilbage i sin fars hus, da han droppede ud af universitetet for at gå 'all in' på sin app.

Og her blev Evan Spiegel faktisk boende helt frem til 2014. Han boede faktisk i sin fars hjem, selvom hans virksomhed gik så godt, at Snapchat for længst havde fået eget kontor.

Instagram tyvstjæler igen fra Snapchat
Instagram tyvstjæler igen fra Snapchat

Evan Spiegel garderobe bærer heller ikke præg af, at han har skabt en milliardforretning. Til dagligt går iværksætteren nemlig iført en hvid, v-halset t-shirt fra mærket James Perse. T-shirts, der koster omkring 417 kroner.

Men det er jo ikke alt, der kan gøres op i penge, og alligevel kan man vist godt konstatere, at Evan Spiegel på kærlighedsfronten har vundet i lotto.

Han har nemlig for et halvt år siden annonceret, at han har forlovet sig med modellen Miranda Kerr.


Miranda Kerr og Evan Spiegel

LÆS OGSÅ: Lad os tæve svensken: Snapchat starter stor, nordisk krig

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk sanger står frem med kæresten:...
bt.dk
Ny liste opfordrer til drab på danske...
bt.dk
Trumps huskeliste til sig selv er...
bt.dk
Iskold luft mellem Sex and the...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx