Af - 02/03-15 09:54; Opdateret: 02/03-15 10:44

25-årige Dennis spinder guld på sit garn25-årige Dennis spinder guld på sit garn

På godt et år har 25 årige Dennis Drejer fra Skive solgt 12.000 kilometer garn til det strikkende og hæklende hobby-Danmark. Nu venter udlandet.

storybild

Dennis Drejer ledte længe efter det helt rigtigt produkt at bygge en webshop op omkring. Valget fald på garn. (Billede: PR-foto)

Uldgarn, hæklenåle, strikkemøller, fingerbøl og maskeholdere. I starten grinede vennerne. Det gør de ikke mere. I januar sidste år åbnede 25-årige Dennis Drejer fra Skive sin garn- og hobbywebshop Rito.dk, og da året var gået havde han solgt for to millioner kroner, og frem til i dag har han sendt 12.000 kilometer garn ud til kunderne.

27-årige Andreas scorer millioner på slanger - og gær
27-årige Andreas scorer millioner på slanger - og gær

- Jeg vidste ikke noget som helst om garn. Men jeg begyndte at interessere mig for e-handel omkring 2007, og i 2008 kom jeg ind i Cykelpartner.dk, hvor jeg gennem seks år stod for markedsføring og web. Cykler og reservedele sagde mig ikke noget, så jeg kom frem til, at det ikke var produktet, men e-handel og kunderservice som drev mig.

Er du interesseret i iværksætteri, og vil du opdateres med historier om emnet, så like MX PENGE her

Drømmen om at blive iværksætter fik ham til at lede efter et produkt, der ville fungere på en webshop. Han gik analytisk til værks og opsatte en række kriterier for produktet. Efter noget tid begyndte han at tvivle på, at der fandtes et produkt, som kunne opfylde kriterierne, men så faldt han pludselig over garn: Det var let at fragte, det var et gennemprøvet produkt med en stor målgruppe, og der var ingen rigtig store konkurrenter på nettet.

Droppede ud af 2.g: Nu har 17-årige Frederik eget firma
Droppede ud af 2.g: Nu har 17-årige Frederik eget firma

- Så kastede jeg mig ud i det, og siden er det bare gået stærkt. Nu er vi to fuldtidsansatte og en i praktik, som formentlig bliver ansat på fuld tid snart. Dertil kommer fire eksterne som blandt står for bogholderi og markedsføring, siger han og tilføjer, at han forventer pæn vækst i år.

Ambitionerne rækker ud over landets grænser.

27-årige Nanna var træt af ømme fødder: Startede anmelderrost skomærke
27-årige Nanna var træt af ømme fødder: Startede anmelderrost skomærke

- Om tre-fire år vi formentlig i fem seks større garn- og hobbylande i Europa: Norge, Tyskland, Frankrig, Sverige, England.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx