Af - 06/10-16 15:29; Opdateret: 06/10-16 16:27

Vandt 130 sekunder til at tømme en Irma: Så meget fik han i kurvenVandt 130 sekunder til at tømme en Irma: Så meget fik han i kurven

Champagne, trøfler og oksemørbrad fløj ned i kurven, da Jørgen vandt 130 sekunder til at tømme en Irma-butik.

storybild

Hvor mange varer ville du kunne nå at smide i indkøbsvognen på to minutter og 10 sekunder? 49-årige Jørgen forberedte sig minutiøst, og det gav pay off! (Billede: Scanpix/arkiv)

De fleste børn har formentlig drømt om at få lov til at gå amok i en legetøjsbutik og rive alt det ned af hylderne, de har lyst til. Skolelæreren Jørgen Würtzenfeld, 49 år, har prøvet voksenudgaven, skriver Bt.dk.

På nettet falder han over en konkurrence, som Irma har lanceret i forbindelse med Irma 130 års fødselsdag. Præmien er: ’Tøm en Irma på 130 sekunder’.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Som en af fem heldige blandt over 20.000 deltagere vinder han konkurrencen. Den 23. september i år – Irmas fødselsdag – får han sine to minutter og 10 sekunder til at tømme en Irma. Han har nøje udvalgt sig Irma på Jægersborg Alle, da varerne i butikken afspejler pengepungens tykkelse hos borgerne i Gentofte.

- Derude har de penge, og den har en tilpas størrelse, sigfer han til Bt.dk.

Irma tvunget til at fjerne viral jordbær-reklame
Irma tvunget til at fjerne viral jordbær-reklame

Her er der dyre eddiker til 600 kroner stykket, champagne og oksemørbrad i køledisken. Tre gange besøger han butikken, før slaget skal slås.

Han planlægger sin rute nøje, og han får ja til at stille kurve op på strategiske steder i butikken, så han kan flå varerne ned i de tomme kurve på sin vej gennem butikken. De eneste begrænsninger, Irma opstiller, er, at han højst må tage seks eksemplarer af hver vare, og at han ikke må tage cigaretter og spiritus.

10 normale ting der måske forsvinder allerede i 2020
10 normale ting der måske forsvinder allerede i 2020

Tre, to, en. Starten er gået. Dyr chokolade, trøfler, vin, økologiske flæskestege, balsamico-eddike til 599 kroner stykket og andre luksusvarer flyver ned i kurven, og da slutfløjtet lyder, summer kassebonen op på ikke mindre end 17.797,94 kroner - inklusive 250 kroner i rabat.

LÆS OGSÅ: Glem kold pizza og slatne fritter: Nu kan du få Michelin-mad som takeaway

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx