Af Bo Poulsen - 28/12-17 16:51

Så er det afgjort: I denne by køber danskerne mest sexlegetøjSå er det afgjort: I denne by køber danskerne mest sexlegetøj

Der er forskel på, hvor i landet der er flest kinky danskere, viser salgstal for sexlegetøj.

storybild

Modelfoto.

Den danske online sexshop Sinful har lavet en undersøgelse blandt kunderne og er kommet med en række sjove oplysninger baseret på 125.000 ordrer fra 2017.

Eksempelvis viser det sig, at kunder, der hedder Dennis og Michelle, er dem som i gennemsnit har lagt flest ordre hos sexshoppen. Derudover viser det sig også, at størstedelen af Sinfuls kunder er mænd. Omkring 55 procent af alle kunderne tilhører det mandlige køn.

Den online sexshop har også fundet frem til de byer, hvor indbyggerne har brugt flest penge på sexlegetøj og kinky sexlegetøj. Det har de gjort ved at sammenligne omsætningen for byernes postnumre med antal af indbyggere. Og ud fra denne kalkule fremgår det af undersøgelsen, at Hobro er den danske by, hvor der bliver købt for flest penge sexlegetøj.

Billund er derimod den by, hvor der bliver brugt færrest penge på sexlegetøj.

Til gengæld ligger Kongens Lyngby på førstepladsen, når det kommer til penge brugt på 'kinky sexlegetøj'. Hvad den eksakte definition på 'kinky sexlegetøj' er i forhold til normalt sexlegetøj fremgår dog ikke af undersøgelsen.

Derudover har Sinful samlet en række 'fun facts', som du kan læse her:

Glidecreme

Webshoppen har solgt 9.808 liter glidecreme, hvilket skulle være nok til at fylde 39 spabade med glidecreme.

Dildoer

Over seks kilometer dildo har Sinful solgt i det forgangne år. Mere præcist 6.043 meter dildo. Det svarer til mere end fem Lillebæltsbroer.

Mest Googlede ord

Inden for 'voksen-kategorierne' er 'sexlegetøj', 'dildo' og 'lingeri' de tre mest søgte ord blandt danskere i Googles søgemaskine med henholdsvis 136.314, 106.977 og 63.346 søgninger.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Par blev rykket i RKI af Yousee uden...
bt.dk
Tine Aurvig-Huggenberger taler ud om...
bt.dk
Tina Lunds forældre blev skilt for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx