Af - 04/09-13 07:00

Baresso går sammen med kendt lakridsmærkeBaresso går sammen med kendt lakridsmærke

Den landsdækkende kaffekæde Baresso har indgået et samarbejde med lakrids-producenten Johan Von Bülow.

storybild

Kaffekæden Baresso indgår et nyt samarbejde med lakridsproducenten Johan Von Bülow. (Billede: HOUGAARD NIELS / Polfoto )

Lakrids-chokolade, lakrids-øl eller lakrids-spegepølse.

Danskernes sorte favoritslik sniger sig ind i flere og flere typer fødevarer, og nu kommer der endnu en kreativ variant på listen: Lakrids-kaffe.

Danmarks største espresso- og kaffekæde, Baresso, har indgået et samarbejde med lakrids-mærket Johan Von Bülow, og fra 27. september vil der i næsten alle Baresso-cafeer være en lakrids-caffé latte at finde i sortimentet.

- Lakrids er i de seneste år blevet rigtig trendy som produkt. I dialog med vores gæster har vi fået rigtig mange tilkendegivelser fra folk, der gerne vil have en lakrids-latte, siger Sinne Fredslund Madsen, der er kommunikationsansvarlig hos Baresso.

LÆS OGSÅ: Lakridspiben fredet!

Den ny drik vil blive sammensat af en klassisk caffé latte tilsat lakridssirup fra Johan Von Bülow samt lakridspulver på toppen.

Sinne Fredslund Madsen fortæller, at kaffekæden har en gruppe på Facebook, hvor kunderne kan komme med ideer til nye produkter.

- Vi har blandt andet et 'kaffe-lab', hvor forbrugere kan dele deres ideer til vores produktsortiment, og der var en rød tråd af lakridsønsker. Så vi har produktudviklet i eget regi, hvor vi har prøvet forskellige typer lakrids, forskellige typer mælk og forskellige doseringer. Og vi synes selv, at vi er nået frem til en, der smager rigtig godt, siger Sinne Fredslund Madsen fra Baresso.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk popstjerne kæmper med indre...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
33-årig YouTube-stjerne er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx