Af - 20/08-16 12:38

Verdens dyreste villa til salg for astronomisk beløbVerdens dyreste villa til salg for astronomisk beløb

Der skal mange nuller til på den check.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis du tjener en god årsløn på 400.000 kroner og ikke betaler noget som helst i skat, så har du råd til verdens dyreste hus, når du bliver 18.000 år gammel.

Ja, det dyreste hus i verden, der nu er sat til salg, er i særklasse uopnåeligt for langt de fleste mennesker.

Med en pris på én milliard euro ifølge Daily Mail, er det kun ganske få personer på kloden, der kan finde på at ringe til ejendomsmægleren.

Men når der på et tidspunkt bliver skrevet under på skødet og betalingen er en realitet, får den kommende ejer da også en utrolig beliggenhed i milliardærparadiset Saint-Jean-Cap-Ferrat ved den sydfransk by, Nice.

Politiker og ekspert: Skatteforslag vil sende folk fra hus og hjem
Politiker og ekspert: Skatteforslag vil sende folk fra hus og hjem

Huset har efter sigende en af europas smukkeste haver, som 15 gartnere sørger for altid ser ud som om, den er klar til royalt besøg.

Villaen er selv sagt enorm, hvilket understreges af, at der er installeret et olympisk størrelse svømmebassin inden for murene.

Huset er senest beboet af Suzanne Marnier-Lapostolle, som er efterkommer af stifteren af likørfabrikanten, Grand Marnier, der er opkøbt af Campari, der i den forbindelse overtog ejendommen.

Jeg kondolerer med dit tab: Skal jeg lige sælge dit hus?
Jeg kondolerer med dit tab: Skal jeg lige sælge dit hus?

Suzanne Marnier-Lapostolle har fået lov at bo i huset, der har været i familiens besiddelse siden 1924. Men nu vil hun gerne bo i noget mindre, lyder det.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx