Af Webstud/TR - 02/08-17 16:48

Virksomhed giver ekstra ferie til medarbejdere, der motionererVirksomhed giver ekstra ferie til medarbejdere, der motionerer

Tag en tur i træningscenteret en gang om ugen, og bliv belønnet med en uges ferie. Sådan lyder et nyt svensk forsøg.

storybild

For at bekæmpe stress på arbejdspladsen har boligselskabet Mimer startet et forsøg, hvor de belønner motionerende medarbejdere med ekstra ferie. (Billede: Scanpix/Arkiv)

En virksomhed i Sverige er begyndt at give medarbejderne ekstra ferie for at motionere. Det skriver DR.

Boligselskabet Mimer har startet forsøget for at bekæmpe stress blandt de ansatte. Tre timers motion om ugen bliver belønnet med op til en uges ekstra ferie, så der skal ikke meget sved på panden til at få optjent lidt ferietid.

Og de ansatte har taget imod forsøget med kyshånd.

- At få lov til at træne og gøre det, man synes er sjovt - og så få en uges ferie - det er helt fantastisk, fortæller Antonio Paramio, garantikoordinator hos Mimer, til DR.

Han skal aflevere en træningsdagbog til virksomheden efter hver træning, så de kan følge med i, hvor meget ferie han har optjent.

Forsøget er sat i værk for at bekæmpe stress på arbejdspladsen, hvilket er blevet et stort problem i Sverige. Ifølge DR er antallet af sygemeldinger i landet på grund af stress steget markant over de seneste år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
‘X Factor’-Rasmus vælter sig i tilbud...
bt.dk
Overrasket Wozniacki kan ikke tro...
bt.dk
Kommune har brugt flere millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx