Af - 16/01-14 17:31; Opdateret: 16/01-14 17:53

Elgiganten-kunder snydt af tastefejlElgiganten-kunder snydt af tastefejl

Elgiganten har annulleret alle ordrerne hos kunder, der købte og betalte for en bestemt computer i søndags.

storybild

'Billigere end udsalg' - men ikke HELT så billigt, at man kan få en computer til 399 kroner. (Billede: Polfoto/Martin Bubandt)

Flere kunder på Elgigantens webshop faldt i søndags over et tilbud, der virkede for godt til at være sandt...og det viste det sig også at være.

Sådan snyder kunder butikker for millioner
Sådan snyder kunder butikker for millioner

En Acer-laptop stod nemlig til 399 kroner, hvilket ikke overraskende fik flere besøgende til at handle hurtigt og indtaste deres betalingsoplysninger.

Men på trods af, at alle modtog ordrebekræftelse og faktura, er der ingen af dem, der får deres computer. Der manglede nemlig et 9-tal i prisen, som altså skulle have lydt på 3.999 kroner, og derfor har Elgiganten annulleret alle ordrerne til 399 kroner, skriver Computerworld.

- Der er sket en pokkers ærgerlig, menneskelig tastefejl i forbindelse med en prisregulering, og så snart vi opdagede fejlen, blev den rettet med det samme," siger kommunikationschef Frederik Danvig.

Klag og spar tusindvis af kroner
Klag og spar tusindvis af kroner

Han kan ikke sige, hvor mange kunder, det drejer sig om, men 30-40 personer har efterfølgende henvendt sig til Forbrugerklagenævnet, fordi de mener, at de har indgået en reel handel.

Nævnet har ikke truffet en afgørelse endnu, men de lidt vage regler på området siger, at kunden har ret til at købe en vare til en forkert pris, hvis kunden ikke var klar over, at det var en forkert pris.

Elgiganten mener, at kunderne i dette tilfælde burde kunne regne ud, at prisen var en fejl, hvorfor de mener, at de har handlet korrekt. Som plaster på såret til de ramte kunder, har de dog tilbudt at sælge computeren 1.000 kroner billigere end den fulde pris.

Surt for kunden: Vild pris var en fejl
Surt for kunden: Vild pris var en fejl

Hvad mener du? Har kunderne bevidst udnyttet en fejl, eller bør Elgiganten sende dem computerne? Svar i kommentarfeltet herunder

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Dansktoppens nye overraskende...
bt.dk
Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx