Af Lars Dinesen - 24/10-17 21:26

Her er hotellet for fede mennesker: Vi er mere end bare vores størrelserHer er hotellet for fede mennesker: Vi er mere end bare vores størrelser

Buffetten til morgen, middag og aften er med i prisen.

storybild

Modelfoto.

Et hotel på Bahamasøen Eleuthera sigter efter kunder i XXXXL-klassen og opefter, og kunderne valfarter til det caribiske feriemål.

Det skriver The Sun.

Toiletter og strandstole er forstærket, så de kan holde til de kunder, hvor nålen på badevægten står over 180 kilogram. Det lille hotel, der blot hedder 'The Resort' er lige nu kommet på manges læber efter det har dannet rammen om et tv-program i Storbritannien.

I programmet 'My 18-30 Stone Holiday,' min ferie 108-180 kilograms ferie på dansk, kan se kunder, der finder frihed i at nyde en solferie, hvor man ikke skal bekymre sig om, at andre skeler til ens krop, og man må godt være lykkelig over, at der hver aften bliver serveret en ny kage.

Flere af deltagerne i programmet har haft kedelige oplevelser og er nu lykkelige over, at de kan nyde en ferie, hvor de kan opføre sig præcis som de normalvægtige. På The Resort er der kun plads til 24 og alt er inkluderet i prisen. Stranden er privat og ugeneret.

»Jeg smed alt tøjet og sprang i svømmepølen. Vi gjorde lige, hvad vi havde lyst til uden at føle os dømt,« siger den 32-årige truckfører Adam og fortsætter:

»Vi er mere end bare vores størrelser og det fik den her 'plus-size ferie' os til at indse.«

Ud over at have forstærket sengene med jernrør på fem centimeter i diameter og have særligt stærke solsenge, der er lavet af braziliansk træ, så bliver de overvægtige dog ikke kun strøget med hårene. For selv om der ikke bliver stillet spørgsmål, når man går en ekstra tur til buffetbordet, så er der hver aften gruppeterapi, hvor gæsterne kan tale om deres vægt og forholdet til egen krop. Her kan man se sine dæmoner i øjnene.

De fleste af de andre aktiviteter er også rettet imod at få gæsterne til at glemme de hæmninger, de måtte have. Om morgenen er der for eksempel yoga og nogle af gæsterne har forsøgt sig med et paddleboard for første gang.

Hotelejeren James King kalder sin forretning for et helle. Ideen til målgruppen i sværvægterklassen fik han ved et tidligere arbejde.

»Jeg var læge på et hotel i Grenada og så en gæst gå igennem en strandstol. Hotellet krævede, at hun betalte 150 dollar for at have ødelagt dets ejendom,« lyder det fra ejeren af The Resort overfor The Independent.

For to deltagere af programmet har opholdet givet lyst til at tage fat på en sundere livsstil. Parret havde ellers haft en frygtelig bryllupsrejse til Egypten, hvor stort set holdt sig på hotelværelset i fem dage for ikke at skulle ses ved siden af de slanke mennesker ved svømmepølen.

Seks dage på det fede hotel koster lidt over 100.000 danske kroner, men så kan også være 24 gæster i alt på en rejse, hvor mad, drikke og transport til lufthavnen er inkluderet.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt politiker forlader Folketinget:...
bt.dk
DR ændrer kursen radikalt: 'Den...
bt.dk
NHL-dansker røg ud af slutspillet:...
bt.dk
Politiet leder efter denne bil: Mand...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx