Af - 12/01-17 14:41; Opdateret: 12/01-17 15:55

Tuborg ændrer udseende og sloganTuborg ændrer udseende og slogan

... selvfølgelig.

Bildstrecke im Grossformat »
I dag er de første Tuborg-lastbiler på gaden med det nye slogan, som er skrevet med en ny skrifttype. Her er en af de nye lastbiler. Gør livet lidt grønnere. Tuborgs gamle slogan har været i brug side 1982 - altså 34 år. Bare klik dig gennem billedgalleriet. Her har vi samlet lidt fakta om øl. talienske forskere mener nemlig, at to flasker øl á 33cl kan beskytte mod hjertesvigt. Forskerne, der arbejder ved IRCCS Miditerranean Neurological Institute i Pozzilli i Italien har gennemgået 150 tidligere studier. Deres fund har de publiceret i journalen 'Nutrition, Metabolism & Cardiovascular Diseases. Grunden til det er for det første, at alkohol er et vanddrivende middel. Hvis man indtager alkohol, tisser man derfor mere, end man drikker. Irriterende ikke? Den anden grund er, at en kemien i en bajer undertrykker et hormon, som normalvis får nyrerne til at absorbere vand. Læs mere om det ved at klikke på linket. Normalvis holdes en six-pack sammen af et plastiknet med seks huller i toppen, men nu har bryggeriet opfundet et spiseligt og hundrede procent biologisk nedbrydeligt six-packnet, som er fremstillet af biprodukter fra ølproduktionen, hovedsageligt bygmalt og hvede. Det skriver Huffingtonpost.com. Læs mere om initiativet ved at klikke på artiklen. Øllen, der kaldes 'Bottled Instict', laves angiveligt ved at tage mælkesyrebakterier fra den tjekkiske model Alexandra Brendlovas skede med en "gynokælogisk pind". Derefter sendes pinden til et laboratorium, hvor mælkesyrebakterierne "isoleres og renses", inden de mangedobles. Læs mere om øllen ved at klikke på linket. Den første fredag i august er altid international øl-dag. Drik øl og tjen over 430.000 danske kroner om året - plus tillæg. Sådan står der i et jobopslag fra august 2016. Læs mere om det ved at klikke på linket. Det har metroxpress testet. Klik på artiklen for at se resultatet.

Der er mange gode grunde til at drikke øl. Bare klik dig gennem billedgalleriet. Her har vi samlet lidt fakta om øl.

Tuborg gør livet lidt grønnere. Eller.. Det gjorde øllen i hvert fald engang.

I dag er sloganet 'Tuborg... gør livet lidt grønnere' nemlig fortid. Virksomheden har besluttet, at der nu skal ske noget nyt, og derfor ændrer øllen både slogan og udseende.

Det nye slogan er 'Tuborg... selvfølgelig', som fra i dag vil stå på Tuborgs lastbiler.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om forbrug, iværksætteri og arbejdsmiljø.

Det gør det også nemmere at svare på bartenderens spørgsmål, om hvad skal det være. Tuborg, selvfølgelig. Vi vil gerne være en del af danskernes sprogbrug, og håber at danskerne vil tage det til sig. Rød Tuborg hed jo ikke Rød Tuborg, og Grøn Tuborg hed ikke Grøn Tuborg, men etiketterne gjorde, at danskerne bestemte, at det skulle de hedde.
Det siger Tuborgs marketing manager, Christian Sveigaard til metroxpress.

Vild weekend i vente for aarhusianerne
Vild weekend i vente for aarhusianerne

Samtidig ændrer virksomheden også den klassiske Tuborg-skrifttype, som blev brugt til at skrive sloganet på Tuborg-lastbilerne med.

- Stilstand er tilbagegang, har altid været Tuborgs motto. Det stod over døren ude i Hellerup i Tuborg Havn, hvor Tuborg bryggerierne lå engang, og Tuborg hylder sin danske historie med det nye slogan. Det vi vil sige med det nye slogan, er, at Tuborg er det oplagte valg, hvis man er dansker, siger Christian Sveigaard til metroxpress.

Læs det nye slogan og se den nye skrifttype på lastbilerne i galleriet øverst i artiklen.


LÆS OGSÅ: Eksklusivt: Her har de allerede fået tilsendt årets første julebryg

LÆS OGSÅ: KORT: Disse steder i Danmark kan du få gratis julebryg på fredag

LÆS OGSÅ: Regnvejr gav færre gæster til årets Grønne Koncerter

LÆS OGSÅ: Sådan får du Roskildes billigste øl-brandert

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hun følte sig oppustet i tre år:...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Advarer mod kokosolie solgt i hele...
bt.dk
Indvandrere og efterkommere koster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx