Af Jeppe Pedersen - 11/12-17 16:03

Dansk forlystelsespark søger 600 medarbejdere: Men du skal til audition først Dansk forlystelsespark søger 600 medarbejdere: Men du skal til audition først

Var det noget for dig?

storybild

Djurs Sommerland søger over 600 medarbejdere. (Billede: ERIK JEPSEN)

Har du altid drømt om at tjene penge på at være cowboy eller pirat. Så har du chancen nu. Danmarks største sommerland, Djurs Sommerland, søger over 600 medarbejdere til at arbejde næste år.

Det skriver Aarhus Stiftstidende.

De ca. 650 sæsonmedarbejdere skal bruges i hele parken til forskellige funktioner. Ansættelsesfristen er 8. januar.

»Det er altafgørende, at vores gæster er glade og tilfredse, når de er på besøg hos os. Vi ved, at vores medarbejderes møde med gæsterne, hvad end det er i en kiosk, ved en forlystelse eller andre steder i parken, har stor indflydelse på gæsternes tilfredshed. Derfor bruger vi også mange ressourcer på at rekruttere de helt rigtige medarbejdere,« siger direktør Michael B. Nielsen fra Djurs Sommerland til Aarhus Stiftstidende.

Djurs Sommerland plejer at modtage op mod 1.500 ansøgninger hvert år. Derfor vil man skulle igennem en audition, før man bliver ansat. Parken åbner 27. april, og inden da skal man igennem et træningsforløb, så man er klar til at være en ægte indianer eller guldgraver.

Bliver man ansat, kan man se frem til en travl sommer. Djurs Sommerland slog sidste år besøgsrekord, hvor 808.000 gæster købte billet. Den tidligere rekord fra 2015 lød på 801.593 gæster.

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Glemte et gratis æble i sin taske: NU...
bt.dk
Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Agent i stor kritik af...
bt.dk
FIFA vil udvide turnering: Er blevet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx