Af - 21/06-16 06:28; Opdateret: 21/06-16 10:03

Slog ryggen og startede blog: Nu er hun CEO for milliard-virksomhedSlog ryggen og startede blog: Nu er hun CEO for milliard-virksomhed

En amerikansk kvinde fik en rygskade, der skulle vise sig være hendes længe ventede gennembrud i erhvervslivet.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke alle, der kan skabe en milliard-virksomhed ved at slå sin ryg. Klik dig gennem galleriet, hvis du vil gå uddannelses-vejen til milliarderne.

For seks år siden lå Lisa Falzone og led af smerte, efter hun havde pådraget sig en diskusprolaps. I dag er hun administrerende direktør for en virksomhed, der netop er vurderet til flere milliarder kroner.

Interesserer du dig for iværksætteri, og vil du opdateres med artikler om emnet? Så like MX Penge på Facebook.

Den 25-årige amerikaner var netop blevet færdig på Stanford University, og havde store ambitioner, men ikke megen tid:

- Jeg var faktisk rimelig heldig. Jeg havde altid gerne ville starte en virksomhed, men det var svært at finde tid til at fokusere, udtalte Lisa til Mashable.

Da Lisa en dag skulle flytte sin sofa, gled hendes ene ryghvirvel af led, og hun var sengelagt i månedsvis. Men sengelejet skulle vise sig at have en positiv påvirkning på Lisa Falzones liv, da hun pludselig havde tid til forfølge sine drømme.

Hun startede en blog med inspirerende citater til erhvervslivet, og mødte snart sin business-partner Chris Ciabarra gennem bloggen.

Kapitalfond skal hjælpe Mikkeller-øl med at erobre USA
Kapitalfond skal hjælpe Mikkeller-øl med at erobre USA


Sammen opfandt de et betalingssystem, der kunne optimere håndkøb i restauranter og supermarkeder ved at bruge den - på daværende tidspunkt - nyudkomne iPad, som alternativ for de uddaterede dankortterminaler.

Idéen udviklede sig til Revel Systems, der nu har 20.000 aktive terminaler, beskæftiger 400 medarbejdere og samarbejder med store virksomheder som Ben & Jerry’s.

9-årige Isabella er mangemillionær: Sådan gjorde jeg
9-årige Isabella er mangemillionær: Sådan gjorde jeg

Hvad der startede med en rygskade, en blog og en drøm om et erhvervseventyr, resulterede i Revel Systems, der rejste over 650 millioner kroner i finansiering, og i dag har en samlet vurdering på svimlende 3.2 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: 14-årig takker nej til 200 millioner kroner for sin virksomhed

LÆS OGSÅ: Genialt: Danske iværksættere fjerner vindstøj fra mobilen

LÆS OGSÅ: Iværksættere indtager nordjysk slot

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx