Af Michael Jensen - 13/11-17 14:56

Supermarkedskæde med store planer: Her vil de næsten tredoble antallet af butikkerSupermarkedskæde med store planer: Her vil de næsten tredoble antallet af butikker

Stor dansk supermarkedskæde har planer om at udvide.

storybild

Føtex Food i Hasseris Bymidte i Aalborg (Billede: Henning Bagger)

Føtex-søsterkæden Føtex Food, der har 11 butikker i hovedstaden og seks butikker i resten af landet, står til at blive endnu større.

Det fortæller Føtex' kædedirektør, Thor Jørgensen, til FødevareWatch:

»Vi kan gå fra de 11 butikker, vi har i dag, til 25-30 Føtex Foods i København. Dertil har vi sikkert muligheden for at åbne 1-3 butikker om året i resten af landet afhængig af, hvilke muligheder der opstår,« lyder det.

Føtex Food er en mindre udgave af de klassiske Føtex-varehuse på mellem 2.000-3.000 kvadratmeter. Den nyeste Føtex Food, der blev åbnet i Aarhus i starten af november, er til sammenligning på 700 kvadratmeter. Det var i øvrigt Føtex' butik nummer 100.

Thor Jørgensen forventer dog ikke, at de nye Føtex Food-butikker vil stoppe tilgangen af de klassiske Føtex. Også her forventes der flere varehuse de kommende år:

»Vi har ikke åbnet mange store Føtex'er i de sidste ti år. Derfor tror jeg faktisk, at der vil blive åbnet flere store Føtex-butikker i løbet af de næste ti år i sammenligning. Vi bliver hele tiden bedre til at finde ud af, hvad kunderne ønsker. Vi har dog klart nogle gamle varehuse, der er meget store på omkring 4000 kvadratmeter salgsareal. De butikker, vi åbner fremadrettet, vil være 2000-2500 kvadratmeter,« forklarer han til FødevareWatch.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tre mænd uden for livsfare efter...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Morten bruger 5.700 kroner for meget...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx