Af Bo Poulsen - 18/12-17 09:19

Kendt dealsite i store problemer: Risikerer at lukke ned Kendt dealsite i store problemer: Risikerer at lukke ned

Der er blodrøde tal hos Dealhunter.dk.

storybild

Modelfoto.

'En uendelig række af udfordringer' har tilsyneladende været skyld i, at dealsitet 'Dealhunter.dk' har store økonomiske problemer.

Det skriver Finans mandag.

I slutningen af regnskabsåret i juni havde Dealhunter en likviditet på kun 735.000 kroner. Den var faldet med over otte millioner kroner på daværende tidspunkt. Egenkapitalen lød på minus 1,2 millioner kroner. Det seneste regnskab viser, at Dealhunter har haft et underskud på fem millioner kroner.

Ifølge direktør Peder Munk Antonsen skyldes det blandt andet, at en af virksomhedens leverandører blev ramt af en konkurs, hvilket medførte et tab på 400.000 kroner.

»Derudover medførte konkursen en lang række tilbagebetalinger til kunder samt en uro blandt handlende, hvilket i alt resulterede i, at omsætningen faldt,« skriver ledelsen i regnskabet.

Dealhunter havde også søsat flere projekter, som kom til at blive dyrere for dem end først antaget. Eksempelvis kunne virksomheden i to måneder ikke sende varer ud, fordi udviklingen af et internt system var forsinket.

At pengene fosser ud af kassen hos Dealhunter har betydet, at Peder Munk Antonsen ikke har betalt løn til sig selv i en periode. Hvor lang en periode fremgår dog ikke. Omstændighederne har ifølge Finans fået virksomhedens revisor til at så tvivl om det danske dealsites overlevelse.

Peder Munk Antonsen er dog fortrøstningsfuld. Det fremgår af regnskabet, at han forventer flere tusinde faste abonnenter i det nye år, som i hans optik vil sikre Dealhunter den fornødne kapital for overlevelse.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Flere raser efter kontroversiel...
bt.dk
Stor fitnesskæde lukker flere centre
bt.dk
Knust Klopp efter målfest: 'Det er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx