Af Webstud/AS - 12/10-17 12:34; Opdateret: 12/10-17 13:10

22-årige iværksættere gentager succesen: - Vi er fuldstændig overvældede22-årige iværksættere gentager succesen: - Vi er fuldstændig overvældede

Verdens højest spillende bærbare højttaler blev opfundet for tre år siden, da tre unge iværksættere manglede et musikanlæg til Roskilde Festival. Nu har de lanceret anden version af SOUNDBOKS og der skulle ikke gå længe, før der var solgt for mange millioner.

storybild

(Billede: Soundboks pressefoto)

I midten af juli lancerede Jesper, Hjalte og Christoffer deres SOUNDBOKS 2.0. Anlægget, der koster 6.300 kroner, blev afsløret på Facebook med den følgende fem sekunder korte reklamefilm.

 

LÆS OGSÅ: 19-årige fyre med succes: Opfandt batteridrevet festival-anlæg

På trods af at videoen var en reklame, fik den i løbet af en måned 1,7 millioner visninger, samt knap 30.000 likes.

»Vi åbnede for salget af SOUNDBOKS 2.0 i slutningen af juli. I starten af oktober måtte vi melde totalt udsolgt, da vi havde solgt 2.500 enheder«, fortæller Hjalte og tilføjer, at den virale video hjalp på salget.

SOUNDBOKS 2.0 har fået en ordentlig makeover i forhold til sin forgænger - og det gælder både design og indmad.

LÆS OGSÅ: 22-årige bag kæmpe succes: Så mange anlæg har vi solgt

De 2.500 anlæg, de unge iværksættere formåede at sælge i løbet af de få måneder, beløber sig til en samlet omsætning på 14 millioner kroner. Pengene skal blandt andet bruges til at sørge for næste levering af anlæg - der ligger nemlig 1000 bestillinger i ordrebogen.

»Vi er fuldstændig overvældede over responsen. Hver gang vi når de her milepæle, går det op for os, at vi faktisk er i gang med at realisere vores drøm om at skabe et globalt community omkring fester - som er en langt større bevægelse end "bare" et produkt.«

Det ekstremt høje lydniveau er blevet skruet op fra 119 decibel til 122, hvilket betyder, at anlægget kan spille langt over ørets smertegrænse.

LÆS OGSÅ: Ny rekord: Tre unge iværksættere scorede halvanden million på et døgn

Første version af SOUNDBOKS-anlægget solgte over 10.000 enheder, men iværksættertrioen har større ambitioner med det nye anlæg. De forventer en omsætning på 40 millioner kroner i 2017 - en fordobling i forhold til sidste år, hvor omsætningen lå på 21 millioner kroner.

»Vi regner med at sælge 20.000-25.000 anlæg næste år«, estimerer Hjalte. Hvis målsætningen realiseres, kan omsætningen i 2018 ligge på over 100 millioner kroner.

Det nye anlæg er helt sort, og man kan tilkøbe stropper, så det kan bæres på ryggen.

LÆS OGSÅ: Millioner regner ned over tre danske iværksættere i USA - Sådan fejrer de succesen

At SOUNDBOKS 2.0 allerede nu er udsolgt, vidner om en massiv succes. Er der mon mere på tegnebrættet?

»SOUNDBOKS 2.0 er udsolgt, men næste parti ankommer allerede inden for en måned. Vi har planer om en SOUNDBOKS 3.0, men den kan vi endnu ikke afsløre mere om, da den ligger et stykke ude i fremtiden« siger den unge iværksætter med et glimt i øjet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vej blev spærret i timevis efter...
bt.dk
NU blomstrer kirsebærtræerne - se det...
bt.dk
Fie Laursen flyttet sammen med...
bt.dk
Mand fundet skudt: Nu har politiet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx