Af - 13/01-16 19:39; Opdateret: 13/01-16 19:54

Flyv til Californien fra 1.499 kronerFlyv til Californien fra 1.499 kroner

Med kun en enkelt mellemlanding kan du nu flyve til Californien fra 1.499 kroner i juni.

Bildstrecke im Grossformat »

Her nogle billeder af Los Angeles.

Palmer, Hollywood-stjerner, bling og blær samt store, hvide strande. Alt det kan du nu opleve for kun 1.499 kroner og en enkelt mellemlanding i Island.

Flybilletterne udbydes af islandske WOW air, der har etableret to nye ruter til Los Angeles og San Fransisco fra København. Startprisen ligger på 1.499 kroner.

Stifter og ejer af WOW air, Skuli Mogensen, fortæller i en pressemeddelelse, at det blandt andet er på grund af nye, brændstofbesparende fly, at priserne kan holdes nede.

25 procent af danskerne sælger ud for at komme på ferie
25 procent af danskerne sælger ud for at komme på ferie

- Los Angeles og San Fransisco er tiltrækkende rejsemål for danskerne, så vi er glade for at kunne tilbyde to fantastiske destinationer til markedets laveste priser, siger Skuli Mogensen i en pressemeddelelse.

Fra København kan man flyve til Keflavik og herefter direkte til Californien fire/fem gange ugentligt. I Keflavik skifter passagererne til WOW airs nye Airbus A330-300, som flyver det sidste stræk fra Island til den solfyldte, amerikanske Vestkyst.

- De transatlantiske ruter til Boston og Washington har været populære blandt danskerne, og derfor tror vi, at passagererne bliver glade for vores nye destinationer, siger han i pressemeddelsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx