Af - 10/03-14 08:00; Opdateret: 10/03-14 11:41

DM i Burger-bedrag: Skal Max Burger vinde?DM i Burger-bedrag: Skal Max Burger vinde?

Beklager, lyder det fra svenske Max Burger, som er første ufrivillige deltager i denne uges dyst om, hvem der er dygtigst til at vildlede kunderne med saftige burger-billeder.

storybild

(Billede: Max Hamburger / Christian Kloster)

Betragt den lækre burger til venstre. Den udnytter burgerkæden Max Hamburger til at sælge den noget mere tarvelige burger til højre.

Afstemning
Hvor dygtig er Max Hamburger i disciplinen burger-bedrag hvor 7 er dygtigst?

Send dit burger-billede til os HER

»Det skal vi gøre bedre. Det kan vi gøre bedre. Sådan skal en Junior Burger ikke se ud, så vi vil gerne vise metroxpress og læserne, at vi kan lave en flottere burger,« forsøger svenske Max' danske direktør Jesper Panduro, som beklager dens udseende.

Men det er for sent.

Burgeren til venstre er ikke en enkeltstående fladmast ulykke, for metroxpress har allerede købt seks Junior Burgere, som alle ligner den som ifølge Panduro ikke er god nok.

Den er første kandidat i metroxpress' spydige konkurrence DM i Burger-bedrag, som afvikles i denne uge med en ny kandidat i morgen, onsdag og torsdag. Fredag kåres vinderen.

For ikke kun Jesper Panduro, men også konkurrenter som McDonalds, Burger King og Sunset Boulevard sælger burgere, som har skuffende få fællesnævnere med dem, de markedsfører.

Hver dag kan læsere her på metroxpress' website mx.dk give point på en 0-7-skala, hvor '7' tilfalder den burgerkæde, som er dygtigst til sminke en burger lækrere end de er.

Send dit burger-billede til os HER

Junior Burger udmærker ved foruden at være langt fladere end reklameburgeren ikke at indeholde det flotte grønne bladsalat, men derimod det noget billigere iceberg.

Den største afvigelse er imidlertid bøffen. Selv om Max på billedet hævder, at burgeren indeholder en stor og saftig håndformet hakkedreng, findes i virkelighedens burger en ganske flad maskinformet bøf.

Send dit burger-billede til os HER

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx