Af - 15/06-13 16:14; Opdateret: 05/09-13 15:19

Marc Jacobs laver makeup til SephoraMarc Jacobs laver makeup til Sephora

Modekongen har allerede testet læbestift, øjenskygge og concealer på et par prominente kvinder – filminstruktør Sofia Coppola og Sonic Youth-frontkvinde Kim Gordon.

storybild

Sofia Coppola har allerede været forsøgsdyr på den makeup, Marc Jacobs sender i butikkerne om et par måneder. (Billede: Polfoto/AP)

Der er ikke noget, der er helt, som det plejer i Marc Jacobs' univers i disse dage.

Den 50-årige designer har sluppet tøjlerne på Marc by Marc Jacobs, han rygtes på vej væk fra Louis Vuitton, hvor han har været chefdesigner siden 1997, og nu barsler han med sin første makeup-kollektion nogensinde.

Det er skønhedsimperiet Sephora, som også har en filial i danske Illum, der til august kan lokke kunder til med en serie kosmetik, som er skabt af den kreative newyorker.

Sær-kollektionen, der kommer til at bestå af 122 forskellige produkter, bliver den første samarbejdskollektion, som bliver lanceret i hele verden – og altså dermed også i Danmark, må man formode.

Marc Jacobs fortalte for nylig Women's Wear Daily, at han har testet de nye makeup-produkter på ingen ringere end 'Lost in Translation'-instruktøren Sofia Coppola – som er en af hans evige muser – kunstneren Rachel Feinstein og Sonic Youths seje sangerinde, Kim Gordon.

Ifølge Huffington Post lander Marc Jacobs-makeuppen i Sephora den 9. august. Derudover vil den også blive solgt i designerens egne butikker.


LÆS OGSÅ: ”Jeg føler mig som mig selv i en lyserød kjole"

LÆS OGSÅ: 'Sex and the City'-stjerne skal designe sko

LÆS OGSÅ: Fransk boheme-dronning designer for billig favorit

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bil er kørt i vandet - kvindelig...
bt.dk
Morgan Freeman i knæ: Mit liv kan...
bt.dk
Historisk astronaut er død
bt.dk
Astrups Lørdagsbrok: Stop det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx