Af - 05/09-13 07:00; Opdateret: 05/09-13 15:19

Danskerne lejer biler på månedsbasisDanskerne lejer biler på månedsbasis

To af landets førende biludlejningsfirmaer, Avis og Sixt, oplever for tiden en klar stigning i antallet af kunder, gerne vil leje biler på månedsbasis.

storybild

Citroën C1 er en af de populære mini-leasing-biler. (Billede: ADRIAN JOACHIM / Polfoto )

Avis Biludlejning har fra 2012 til 2013 oplevet en fremgang på hele 40 procent for det såkaldte MiniLease-koncept, der er en mellemting mellem korttidsleje til for eksempel ferier og traditionel leasing.

LÆS OGSÅ: Unge elsker at lease bilen

Ifølge administrerende direktør, Kasper Gjedsted, skyldes fremgangen for månedsleje, at flere og flere danske virksomheder er begyndt at se optimistisk på fremtiden efter finanskrisen, men at de samtidig ikke vil smide alt i puljen på en gang:

- Lige nu oplever vi, at rigtig mange virksomheder henvender sig til os, fordi de ansætter nye medarbejdere eller påtager sig flere arbejdsprojekter og derfor har behov for en bil. Finanskrisen har dog gjort, at mange stadig er forsigtige med at ville binde sig til bilerne i en længere periode ad gangen,« fortæller Kasper Gjedsted.

Sixt Dannark oplever den samme tendens:
- Der er et stigende antal kunder, som gerne vil have den samme økonomiske tryghed som offentlig transport, og derfor lejer de for en måned ad gangen, for det kan de overskue,« siger Tine Knapp, marketingchef, Sixt Danmark.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Kent Nielsen anede ikke, at han ville...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx