Af - 12/06-16 12:32; Opdateret: 12/06-16 14:18

Vildt: De nye Yeezys sælges til vanvittig overprisVildt: De nye Yeezys sælges til vanvittig overpris

I går kunne et fåtal af danskerne købe Adidas' nye sneakers, som er designet af Kanye West: "Yeezy Boost 750". Allerede nu er skoene sat til salg til kæmpe overpris.

I august 2015 blev Kanye West’ Adidas Yeezy 350 Boost sat til salg i butikkerne herhjemme, og det fik unge drenge til at lægge sig i kø foran butikkerne. Metroxpress interviewede folk i køen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

I august lå mange drenge i fire dages kø for at få fingrene i den sorte sneaker-sko, "Adidas Yeezy 350 Boost", som den amerikanske stjernerapper Kanye West havde designet.

I går blev det muligt at købe endnu en sneaks, som rapperen i et samarbejde med Adidas havde designet: "Adidas Yeezy Boost 750".

YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers
YEEZY: Her er verdens mest sjældne sneakers

Skoene blev sat til salg i meget få butikker herhjemme, og de blev hurtigt udsolgt. Men allerede nu er det muligt at købe sig til et par Adidas Yeezy Boost 750 - hvis man altså har penge nok.

Trendsales er et sæt sko i den grå farve blevet sat til salg for intet mindre end 13.000 kroner. Skoene koster 2.800 kroner i butikkerne, så der er altså tale om en fortjeneste på 'den nette sum' af 10.200 kroner, hvis sælgeren får sin pris for skoene.

Interesserer du dig for nye produkter og forbrug, og vil du opdateres med artikler om emnerne? Så like MX Penge på Facebook.

Sælgeren skriver dog, at mindsteprisen er 10.000 kroner, så hvis der ikke er andre, der byder på skoene, kan man måske være 'heldig' at slippe med 'kun' at betale 7.200 kroner i overpris for skoene.

Der er også andre, der er villige til at skille sig af med deres Yeezy 750-sneaks, så længe handlen er god. Selvom der står "byd" i prisfeltet på flere af annoncerne, skriver mange af sælgerne i emnefeltet, at skoenes mindstepris er 8.000 kroner.

Men det er ikke første gang, at sko fra Kanye West er høje i kurs. De såkaldte "Yeezy Grammys"-sneakers, som Kanye West optrådte med i 2008, under the Grammy Awards, kan blive dine, hvis du har 329.000 kroner. Skoene sælges på eBay.


LÆS OGSÅ: YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas

LÆS OGSÅ: Får Kanye’s Yeezys baghjul af ny racer?

LÆS OGSÅ: Kanye West ændrer titlen på sit album igen, igen, igen

LÆS OGSÅ: YEEZUS!! Sælger: "Har modtaget bud på 11.500"!

LÆS OGSÅ: Robotter stjæler Yeezy-sneakers fra din kurv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx