Af - 14/04-16 10:42; Opdateret: 14/04-16 13:27

Her får du den nye iPhone SE billigstHer får du den nye iPhone SE billigst

IPhone SE tegner til at blive en sællert. Du kan spare små 1.000 kroner ved at købe den med abonnement hos den billigste udbyder.

storybild

Apple lancerede i marts i år sin nye iPhone SE, der kombinerer 5'erens design med 6'erens stærkere indmad. (Billede: polfoto/arkiv)

Apples nye iPhone SE er kommet godt fra start i Danmark. Det oplyser TDC, som vurderer, at efterspørgslen er drevet af kunder, som gerne vil have en iPhone, og de nye muligheder, der følger med SE-modellen, men som ikke er villige til at betale for de allerdyreste topmodeller.

- Noget tyder altså på, at Apple har ramt plet med den nye SE-model, siger Kasper Ørtvig, mobildirektør i TDC og YouSee.

Interesserer du dig for smartphones og vil du gerne opdateres med gode tilbud og prissammenligninger? Så like MX Penge på Facebook.

SE'erne kombinerer iPhone 5'erens design med 6'erens stærkere teknologi, og ser man sig for, kan der være en pæn sjat penge at spare, hvis man køber telefonen med seks måneders abonnement. Det viser en undersøgelse fra prissammenligningstjenesten Samlino.dk.

- Konkurrencen på markedet er skarp, hvilket betyder at mange selskaber har attraktive tilbud på den nye iPhone, siger direktør i Samlino.dk Kristian Pitzner-Jørgensen.

Apple fylder 40 - her er de glemte computere, der grundlagde succesen
Apple fylder 40 - her er de glemte computere, der grundlagde succesen

TDC kommer ud af prisammenligningen som den billigste udbyder med en samlet pris på 4.994 kroner for SE-modellen med 64 GB lagerplads. Det er hele 823 kroner billigere end hos Fullrate.

Ser man på SE-modellen med 16 GB lagerplads, er TDC igen billigst, mens Fullrate også her er dyrest. Det skal bemærkes, at Fullrate tilbyder sine kunder 12 GB data, mens TDC kun har 8 GB data i sit abonnement. Begge udbydere har fri tale og fri sms/mms.

Apple lancerer billigste nye iPhone nogensinde: Se prisen
Apple lancerer billigste nye iPhone nogensinde: Se prisen

Vil man hellere købe telefonen uden abonnement, er der stort set ingen priskonkurrence på markedet. Prisen varierer maksimalt 10 kroner. Power sælger 64 GB-modellen til 4.589 kroner, Elgiganten til 4.595 kroner, mens Apple og de øvrige udbydere tager 4.599 kroner for telefonen.

LÆS OGSÅ: Redaktør: Ny iPhone er iPhone S6 forklædt som iPhone S5

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
Hans-Henrik er rasende: Hønsene...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx