Af - 14/08-15 10:41

Kunder raser over nyt bikini-fuskKunder raser over nyt bikini-fusk

Stribevis af frustrerede kunder er blevet fuppet til at købe elendige Kina-kopibikinier på fup-webshop.

storybild

Fup bikini-webshoppen Summersale.dk som siden så ud den 27. juli, da den blev gemt af Webcache.googleusercontent.com. Siden er lukket ned i hast, og kunderne kan ikke komme i kontakt med firmaet. (Billede: Screenshot fra Summersale.dk )

'Svindel! Fup og bedrag. Øv, øv, øv.'

Kunderne raser på Trustpilot.dk over at være blevet snydt, så vandet driver af deres elendige, Kina-kopibikinier, som de har købt på den hastigt lukkede fup-webshop Summersale.dk. Hvis de overhovedet har modtaget nogen.

Betina Svarrer Teilmann, 26 år og fra Aarhus, er blandt de 40 Trustpilot-anmeldere, der er blevet bondefanget. Hun bestilte to bikinier den 13. juni for 435 kroner inklusive fragt. Pengene blev i strid med reglerne trukket med det samme og ikke først ved afsendelsen, som reglerne foreskriver. Efter mere en måneds ventetid modtog hun bikinierne.

Er du interesseret i forbrug, privatøkonomi og iværksætteri, og vil du opdateres med historier om dette, så like MX PENGE her

- De var af elendig kvalitet og passede til et barn på syv-otte år. De svarede på ingen måde til billederne på webshoppen, siger hun.

Summersale.dk har ikke reageret på hendes og en række andre kunders krav om at få pengene retur. Gennem Dk-hostmaster.dk og cvr-registret har metroxpress fundet frem til, at det var den 17-årige handelskoleelev Mads Lindal Larsen fra Odense, der den 27. maj i år fik regisreret domænenavnet Summersale.dk. Dette bekrægfter han ove rfor metroxpress.

- Jeg melder mig også ind i klubben over sure og skuffede kunder hos Summersale.dk! Jeg bestilte min bikini i midten af juni måned, og har ligesom mange andre også først modtaget den nu her. Det eneste der passede, på det jeg oprindeligt havde bestilt, var det M på plastikposen, der skulle signalere størrelsen. Modellen er forkert, farven er forkert, stoffet er helt galt og så er der ovenikøbet et hul i overdelen..
Sabrina, på Truspilot.dk den. 3. august 2015

Mads Lindal Larsen fortæller, at han oprettede webshoppen Summersale.dk sammen med sin nu tidligere forretningspartner, 24-årige Nicklas Olsen, som er bosat i Dubai, hvor han også driver firmaet Clicksharks.net. På grund af uoverensstemmelser om måden at drive webshoppen på forlod Mads Lindal Larsen imidlertid efter halvanden uge samarbejdet om webshoppen i starten af juni.

Bikini-fusker gemmer sig for snydte kunder
Bikini-fusker gemmer sig for snydte kunder

Han henviser derfor til Nicklas Olsen. En anden af Mads Lindal Larsen uafhængig kilde bekræfter over for metroxpress, at Nicklas Olsen er involveret i bikini-fuskeriet. Metroxpress har gentagne gange forsøgt at kontakte Nicklas Olsen på telefon og mail. Uden held.

Bikini-fup: Her gemmer bagmanden sig
Bikini-fup: Her gemmer bagmanden sig

Det er ikke første gang, metroxpress afslører fusk med bikini-webshops. Den 9. juli i år optrevlede metroxpress den 23-årige bikini-fusker Lars Fabricius' netværk af fup bikini-webshops. Metroxpress sporede Lars Fabricius til Costa del Sol i Spanien, men det er ikke lykkedes for metroxpress at komme i kontakt med ham.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx