Af - 01/09-16 09:58; Opdateret: 01/09-16 10:20

Mandlige singler: Kvinder med disse job er mest attraktiveMandlige singler: Kvinder med disse job er mest attraktive

Hvis du arbejder med PR og kommunikation, har du en god chance for at score en dansk, mandlig single. Det viser en ny kortlægning, som dating'appen Happn står bag.

Bildstrecke im Grossformat »

Kilde: Ny kortlægning, som datingappen Happn har lavet.

Vicevært, ejendomsmægler eller redaktør. Der findes et hav af jobtitler, men der er stor forskel på, hviklen jobtitel der er mest attraktiv, når du skal ud og finde dig en kæreste.

Er du kvinde og på jagt efter en ny fyr, så har du de bedste scoremuligheder, hvis du arbejder som jurist, viser en ny kortlægning, som datingappen Happn har udarbejdet.

Her har man undersøgt, hvad de danske kvinder, som modtager flest 'charms', arbejder med. Det er der kommet en top-fem ud af.

Læs her, hvis du vil have svar på, hvilke jobs kvinder finder mest attraktive til mænd.

Det arbejde, som mandlige, danske singler finder næst mest attraktivt til kvinder, er jobbet som PR-medarbejder.

- Det overrasker mig, at mænd tænder mest på disse to jobs. Det er begge meget maskuline titler, og fra flere andre undersøgelser ved jeg, at mænd ubevidst vil have kvinder, der arbejder med feminine jobs, siger datingekspert Mikael Hoffmann til metroxpress.

Her er årsagerne til, at 'din' kæreste knalder udenom
Her er årsagerne til, at 'din' kæreste knalder udenom

På tredje, fjerde og femtepladsen kommer henholdvis arbejdet som servitrice, butiksmedarbejder og kommunikations-medarbejder.

Det undrer mig, at jobbet som sygeplejerske og lærer ikke er på listen. Til gængæld er jeg ikke overrasket over, at mænd vil have kvinder, der er servitricer og butiksmedarbejder, for det er erhverv med kundepleje, og mænd tiltrækkes blandt andet af omsorgsfulde kvinder.
Det siger datingekspert Mikael Hoffman, der blandt andet har udgivet bogen "Datingsider - sider af dating".

Han mener dog ikke, at partnerens arbejdstitel er vigtig på den lange bane.

- Din kærestes job hører til blandt de overfladiske værdier ligesom udseendet. Det er det, vi på kort sigt tænder på. Men det er sjældent det, der får forholdet til at holde, siger datingekspert Mikael Hoffman, og tilføjer:

- Det kan sagtens være, du scorer en kvinde med et fedt job, men hvis det så viser sig, at hun har en helt anden holdning til for eksempel nærhed og børneopdragelse, end du troede, er det meget mere vigtigt, siger Mikael Hoffman til metroxpress.

TAG TESTEN: Scorer du i byen i aften?
TAG TESTEN: Scorer du i byen i aften?

Er det dig? Danske konge af dating søger nu den eneste ene
Er det dig? Danske konge af dating søger nu den eneste ene


LÆS OGSÅ: Sådan tjekker du om andre er forelsket i dig på Snapchat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx